Άγιος Παντελεήμονας: Ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος δράστης του βιασμού της 25χρονης εγκύου

Άγιος Παντελεήμονας: Ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος δράστης του βιασμού της 25χρονης εγκύου

Ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί ακόμα

Ένας ακόμη δράστης, ο τέταρτος, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση του βιασμού της 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο λόγος για έναν Αφγανό, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμα και αναζητείται από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο από τους τρεις νεαρούς από το Πακιστάν, οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης, προφυλακίστηκαν τη Δευτέρα (28/06), ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος για συνδρομή στον βιασμό αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Άγιος Παντελεήμονας: Το χρονικό του βιασμού

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να κατήγγειλε στην αστυνομία τον βιασμό της από τέσσερις αλλοδαπούς. Σύμφωνα με τις περιγραφές της στους αστυνομικούς, η 25χρονη είχε πάει το βράδυ της Τρίτης (22/06) στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο, όταν την πλησίασε ένας νεαρός, αφγανικής καταγωγής, ο οποίος την παρέσυρε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε.

Η νεαρή κοπέλα σε κατάσταση σοκ ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει. Τη μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά.

Τα ουρλιαχτά της κοπέλας ξεσήκωσαν τη γειτονιά με αποτέλεσμα οι τρεις νεαροί να την αφήσουν να φύγει από το διαμέρισμα. Η 25χρονη πήγε στην αστυνομία και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου έζησε τη φρίκη.

Οι αρχές συνέλαβαν τρεις άνδρες 19, 21 και 27 ετών.