Αναβλήθηκε ο γάμος του γιου του Γιώργου Παπανδρέου

Σχόλασε ο γάμος... ο πολυσυζητημένος γάμος του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, με την Πωλίνα Πατραμάνη.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 6 Ιουλίου όμως αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με τη μητέρα και τον πατριό της νύφης, δημοσιεύτηκαν λεπτομέρειες στον Τύπο και το ζευγάρι δεν ήθελε να επαναληφθούν τα γεγονότα των αρραβώνων. Τα παιδιά ήθελαν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας". Στον αρραβώνα, στα τέλη Ιανουαρίου, το τραπέζι είχε προγραμματιστεί να γίνει σε ταβέρνα της Χερσονήσου, όμως τελευταία στιγμή άλλαξαν τα πράγματα.

Διαβάστε σχετικά: Όλα όσα έγιναν στον αρραβώνα του υιού Παπανδρέου

Τα σενάρια που ακούγονται για την αναβολή αυτή είναι πολλά, το επικρατέστερο είναι ότι αιτία υπήρξε το κόστος της γαμήλιας δεξίωσης που ανερχόταν σε 14.000 ευρώ. Στην περιοχή της Χερσονήσου συζητάται ιδιαίτερα ο καυγάς που φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι για το ποιος θα πληρώσει όχι τη νύφη αλλά... τη δεξίωση. Μάλιστα λέγεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν διέθετε τα χρήματα αυτά και ουσιαστικά πέταξε το... μπαλάκι στην οικογένεια της νύφης.

Διαβάστε ακόμη:

Τα Μάταλα και η απρόβλεπτη ζωή για το συμπέθερο του Παπανδρέου

Ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου

Ακόμη ένα σενάριο που ακούγεται, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, είναι ότι ο Ανδρέας και η Πωλίνα συνειδητοποίησαν ότι είναι πολύ λίγο καιρό μαζί και θέλουν να μοιραστούν κι άλλες εμπειρίες προτού κάνουν το μεγάλο βήμα του γάμου. Πάντως από την ημέρα της αναβολής, κανένας δεν έχει ξαναδεί το ζευγάρι μαζί και πολλοί λένε πως δεν πρόκειται απλά για αναβολή αλλά για οριστική ματαίωση του γάμου.