Η Λίβερπουλ το είπε: Ο Σουάρεζ πάει Μπαρτσελόνα!

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση του σπουδαίου deal μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λουίς Σουάρεζ.

Οι Καταλανοί τα έχουν βρει με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στα 88 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και έτσι, θα "σπάσουν" το συμβόλαιο που υπέγραψαν με τον Ουρουγουανό τον χειμώνα!

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, γιατροί των μπλαουγκράνα θα ταξιδέψουν στην πατρίδα του Σουάρεζ, την Ουρουγουάη, όπου θα περάσει ο παίκτης από τα απαραίτητα τεστ και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!.

Η κίνηση αυτή αλλάζει πολύ τα δεδομένα και όχι μόνο στην Μπαρτσελόνα, που δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική της γραμμή.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ χάνει το μεγάλο της αστέρι στην επίθεση και αναμένεται να διοχετεύσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα εισπράξει, στην απόκτηση των Οριτζί, Λόβρεν και Μάρκοβιτς.

Ωστόσο, παραμένει ερωτηματικό και... δυνατό στοίχημα-πρόκληση του προπονητή της, Μπρένταν Ρότζερς για τη νέα αγωνιστική σεζόν το τι μέλλει γενέσθαι με τη βασική επιθετική αιχμή των κόκκινων και το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Σουάρεζ, τόσο στη θέση, όσο και στην ποσότητα των τερμάτων.

Οι Καταλανοί, σε μια θερμή μεταγραφική περίοδο που έχει ξεκινήσει με πολλά ντόμινο, αναμένουν τα 40 εκατ. ευρώ -αν οριστικοποιηθούν ως τόσα!- από την επικείμενη πώληση του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ, ώστε να βάλουν από τα... έτοιμα, μόλις τα μισά απ' όσα θα δώσουν συνολικά στον αγγλικό σύλλογο.