Δικηγόρος Κασιδιάρη: Δικαστικό έγκλημα η προαποφασισμένη προφυλάκιση

Ο συνήγορος του Κασιδιάρη, Νίκος Αντωνιάδης μετά την απόφαση για την προσωρινή προφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο για δικαστικό έγκλημα και προαποφασισμένη προφυλάκιση, αφού όπως είπε «ο βουλευτής της ΧΑ είχε αφεθεί ελεύθερος για την βασική πράξη και προφυλακίστηκε για δύο όπλα τα οποία είχαν την ταυτότητά του. Αντιλαμβάνεστε την φαιδρότητα της κατηγορίας, η οποία διατυπώθηκε ώστε να υπάρξει η δικονομική δυνατότητα για να προφυλακιστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης».

Ο συνήγορος υπεράσπισης άφησε αιχμές για τον ρόλο του εισαγγελέα , Ισίδωρου Ντογιάκου λέγοντας ότι δεν ρώτησε τίποτα τον κατηγορούμενο και πως «παρακολουθούσε την ανάκριση κοιτώντας το ταβάνι» και αναρωτήθηκε αν «ο εισαγγελικός λειτουργός ήδη είχε λάβει την απόφασή του πριν την απολογία».

«Ενδεχομένως η στάση του κ. Ντογιάκου να αφορά άλλη επιστήμη», δήλωσε ο κ. Αντωνιάδης.
Αναφερόμενος στην αντίδραση Κασιδιάρη ο συνήγορός του υποστήριξε ότι το περίμενε λέγοντας χαρακτηριστικά « τον προφυλάκισαν για να του κλείσουν το στόμα».

Για την προφυλάκιση Κασιδιάρη μίλησε και ο Ηλίας Παναγιώταρος λέγοντας ότι « ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης είπαν την αλήθεια και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για κανέναν από τους κατηγορούμενους. Οι απλοί έλληνες πολίτες στηρίζουν την Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις της. Υπάρχει θεός, ότι και να γίνει η ΧΑ θα νικήσει».
Αυτήν την ώρα οδηγείται στον Κορυδαλλό ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος ως ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Bίντεο: Γιάννης Κέμμος