Στη διάσημη πισίνα του ξενοδοχείου The Margi, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, οι καλοκαιρινές βραδιές αποκτούν άλλο χρώμα και γεμίζουν από τη ζεστή φιλοξενία του ξενοδοχείου.
Παράλληλα λοιπόν με το νέο ανανεωμένο μενού του εστιατορίου, κάθε Τρίτη ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής και η ομάδα του μας καλούν να απολαύσουμε την μοναδική ατμόσφαιρα του Malabar μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού μεσογειακών γεύσεων στην τιμή των 25 ευρώ.
Το μενού περιλαμβάνει:
Γαύρο σε tempura με μαγιονέζα λεμονιού και bruscetta από ντομάτα και γαύρο μαρινέ
ή κριθαροτό με σπαράγγι, jamon bellota και flakes παρμεζάνας
Μπακαλιάρο με κρούστα aioli σε τραχανά μαγειρεμένο σε μπουγιαμπέσα
ή κοτόπουλο σε κρούστα prosciutto και maki από πεπόνι με ρύζι μαγειρεμένο σε γάλα καρύδας
και μήλο με αλμυρή καραμέλα, κρέμα και παγωτό βανίλιας
ή Creme brulee με ανανά με μυρωδικά, παγωτό Malibu και καρύδα