Σκότωσε τον 4χρονο γιο της και κάλεσε την αστυνομία γιατί τραυματίστηκε η ίδια

Σκότωσε τον 4χρονο γιο της και κάλεσε την αστυνομία γιατί τραυματίστηκε η ίδια

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί αντίκρισαν το μικρό αγόρι μέσα σε λίμνη αίματος

Σοκ προκαλεί η είδηση, ότι μία 38χρονη στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο της και κάλεσε την Αστυνομία, όχι για να δηλώσει το φόνο, αλλά επειδή τραυματίστηκε στο χέρι η ίδια κατά την διάρκεια της αποτρόπαιης πράξης της.

Όπως αναφέρει η New York Post, η 38χρονη Elina Gutti σκότωσε τον 4χρονο γιο της στην κρεβατοκάμαρά του μαχαιρώνοντας τον στο λαιμό. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, όχι για να αναφέρει την πράξη της, αλλά επειδή όπως είπε, είχε «ανεξήγητα τραύματα στον καρπό της».

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι, έψαξαν όλους τους χώρους και εντόπισαν τον άψυχο σώμα του 4χρονου στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του, έχοντας σοβαρά τραύματα στο λαιμό και δύο κουζινομάχαιρα μέσα στο αίμα. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεγαλύτερο σοκ και από την θέα του νεκρού παιδιού, προκάλεσε στους αστυνομικούς η αδιάφορη αντίδραση της μητέρας, η οποία το μόνο που φέρεται να είπε, είναι ότι «Αυτό είναι πολύ σοβαρό».

Η 38χρονη είχε πει πρόσφατα στον πρώην σύζυγό της, ότι έπασχε από κατάθλιψη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα. Σε βάρος της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία.