Θερμή εβδομάδα και υψηλοί τόνοι από ΣΥΡΙΖΑ

Η εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμή καθώς μεθαύριο, Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί να κατατεθεί το νομοσχέδιο για τη "μικρή ΔΕΗ".

"Δεν θα επιτρέψω να αποφασίζουν τα συνδικάτα για σχέδια ιδιωτικοποιήσεων. Τα συνδικάτα είχαν στη χώρα επί δεκαετίες τον έλεγχο, γι' αυτό δεν υπήρχε ανάπτυξη και πρόοδος. Δεν θα μας υπαγορεύσουν την πορεία", τόνισε χαρακτηριστικά στην τελευταία του συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα "Handelsblatt" ο Αντώνης Σαμαράς.

Από την άλλη στο ΣΥΡΙΖΑ υψώνουν τους τόνους και τονίζουν ότι ο πρωθυπουργός δεν πήρε το μήνυμα της ήττας. "Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του δεν έλαβαν το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής τους στις ευρωεκλογές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν την εξουσία τους, συνεχίζοντας ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ και του αιγιαλού", ανέφερε, με χθεσινή ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα στο ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι τα τετελεσμένα που προσπαθεί να δημιουργήσει ενόψει της ανατροπής της κυβέρνησής του σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν δεσμεύουν την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας της αριστεράς.

Στο ΣΥΡΙΖΑαπάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη: "Μιλούν χωρίς να τους ακούει κανείς, αλλά αυτή τη φορά το παράκαναν. Τους παραπέμπουμε στην αυριανή κρίσιμη ημέρα για την Αργεντινή, που κατά τον κ. Τσίπρα, κατάφερε να ακολουθήσει εναλλακτικούς δρόμους και να βγει από την κρίση με ανάπτυξη, απασχόληση και κοινωνική συνοχή !Και σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι παραμένει εκτός τόπου, χρόνου και... ηπείρου!", σημείωσε.