Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολλά ερωτήματα και ελλιπή στοιχεία – Τι λέει ο σύζυγος της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολλά ερωτήματα και ελλιπή στοιχεία – Τι λέει ο σύζυγος της Καρολάιν

Μικραίνει η λίστα των υπόπτων σε 30-40 άτομα από τα 150 που ήταν αρχικά

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ τα ερωτήματα για την υπόθεση παραμένουν πολλά και τα στοιχεία είναι ακόμα ελλιπή.

«Θα έπρεπε να έχει βρεθεί DNA. Έμειναν πολλή ώρα μέσα στην μονοκατοικία. Αν έγινε μάχη μεταξύ του δράστη ή των δραστών με την Καρολάιν ή με τον σύζυγο, σίγουρα θα υπάρχει DNA. Εκτός αν ήταν αποστειρωμένοι αυτοί που μπήκαν μέσα, με σακούλες πλαστικές σε χέρια πόδια και κάλυπταν τα πάντα. Πολλά τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης στο MEGA.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ελλιπή στοιχεία στην υπόθεση, ενώ διερωτήθηκε για το αν οι δράστες στραγγάλισαν την άτυχη μητέρα ενώ το μωρό ήταν δίπλα ή το τοποθέτησαν αφότου σκότωσαν την Καρολάιν.

«Τα σκίτσα λίγο βοηθούν την Aστυνομία. Σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστεί από σκίτσο κάποιος, είτε ταυτοποιημένος, είτε διαρρήκτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί», είπε και διερωτήθηκε πώς οι διαρρήκτες γνώριζαν για τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό.

«Σημαντική και η ώρα θανάτου της 20χρονης. Μιλάμε υποθετικά όλο αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με τα πολύ λίγα στοιχεία που έχουμε», κατέληξε ο αστυνομικός.

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου»

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της Καρολάιν ανεβαίνει καθημερινά τον δικό του Γολγοθά, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», σημείωσε.

Ο πιλότος ανέφερε ότι δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα που αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα. «Σας λέω από άνθρωπο σε άνθρωπο ότι δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», υπογράμμισε.

«Για το σκίτσο θα ρωτήσω την αστυνομία αν μπορώ να μεταφέρω κάτι και θα σας πω», είπε όσον αφορά στο σκίτσο ενός εκ των δραστών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το σκίτσο του «κοντού» δολοφόνου μικραίνει τη λίστα των υπόπτων σε 30-40 άτομα από τα 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που έψαχναν.