Μουντιάλ: Ολλανδοί φίλαθλοι κοροϊδεύουν Χιλιανούς Ανθρακωρύχους!

Ένα βίντεο παρωδία, το οποίο σατιρίζει το αντίστοιχο βίντεο των Χιλιανών ανθρακωρύχων, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί για 70 ημέρες κάτω από τη γη, έβγαλαν οι Ολλανδοί ενόψει του αποψινού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το μουντιάλ.

Το βίντεο των ανθρακωρύχων είχε προβληθεί για πρώτη φορά λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και είναι το διαφημιστικό της τράπεζας της Χιλής για την Εθνική ομάδα της χώρας. Οι πρωταγωνιστές εμφανίζονται γεμίζουν δοχεία με χώμα από το έδαφος όπου βρέθηκαν κοντά στον θάνατο για να το «μεταφέρουν» στο προπονητικό κέντρο της Χιλής στη Βραζιλία, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν στους παίκτες το κουράγιο και τη δύναμη που είχαν οι ίδιοι «θαμμένοι» κάτω από τη γη.

Από την άλλη πλευρά το σατιρικό βίντεο των Ολλανδών παρουσιάζει τις 'δυσκολίες' που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Όπως λένε: "Μείναμε όλοι μας της ζωή κολλημένοι στην Ολλανδία. Ζήσαμε το σεισμό του Γρόνιγχεν. Οι ζωές μας είναι κολλημένες στην κίνηση. Είδαμε να προκαλούνται εκρήξεις σε εργοστάσια, προκαλώντας δύο τραυματισμούς".

Απολαύστε τα: