Θρήνος με 12χρονο που έχασε τη ζωή του ενώ έκανε μπάνιο

Τη ζωή του έχασε το απόγευμα της Κυριακής ένα 12χρονο αγόρι που κολυμπούσε στην παραλία Μυρωδάτου στα Άβδηρα της Ξάνθης.

Το αγόρι αγνοείτο για αρκετή ώρα και βρέθηκε -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες- χωρίς τις αισθήσεις του από λουόμενους μέσα στο νερό, 50 μέτρα από την ακτή.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, από αυτόπτες μάρτυρες, το αγόρι, ενώ κολυμπούσε, διαπίστωσε αδυναμία να συνεχίσει, ζητώντας βοήθεια. Αμέσως έσπευσαν από την ακτή ο πατέρας του και ο μεγαλύτερος κατά δυο χρόνια αδελφός του, οι οποίοι προφανώς λόγω και του κύματος που υπήρχε στην θαλάσσια περιοχή στάθηκε αδύνατον να τον προσεγγίσουν για να προσφέρουν βοήθεια.

Εκείνη τη στιγμή έφθασε και ο ναυαγοσώστης της παραλίας που με τη βοήθεια άλλων λουόμενων κατάφεραν να βγάλουν στην ακτή τον πατέρα και τον μεγαλύτερο γιο. Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν στη θάλασσα τον 12χρονο.

Αμέσως και μέχρι να έρθει ασθενοφόρο, ένας γιατρός που βρισκόταν στο σημείο έδωσε τις πρώτες βοήθειες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να συνεφέρει το παιδί.Στη συνέχεια το αγόρι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.