Θυσία στο σατανά ήταν η δολοφονημένη γυναίκα στη Γλυφάδα το Πάσχα!

Η εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας άστεγης στην πλατεία της Γλυφάδας ανήμερα του Πάσχα έφερε στο φως μια σοκαριστική ιστορία, που έχει σχέση με λατρεία στο σατανά!

Ύστερα από αναζητήσεις του τμήματος Διωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προσδιορίσθηκε ο δράστης, και συνελήφθη.

Σύμφωνα με όσα ανακάλυψε η Αστυνομία, ο δράστης, 21 ετών, υποστήριξε, όταν πιάστηκε στη φάκα των Αρχών, ότι η γυναίκα ήταν πρόσφορα στο σατανά, καθώς με ανθρωποθυσίες ερχόταν κοντά του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του και δε φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, είχε βρεθεί με πολτοποιημένο από χτυπήματα πέτρας το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειται για κάτοικο της περιοχής, με "μεταφυσικές ανησυχίες", όπως προσδιορίζεται, ψυχοπαθητικό σύμφωνα με τις ενδείξεις συμπεριφοράς του.

Ο ίδιος, χαρακτηρίζει "προσφορά στο Σατανά" την πράξη του, ενώ όπως πιστεύει με "ανθρωποθυσίες, ερχόταν κοντά στο Σατανά του". Οι Αστυνομικοί είχαν βρει σε παγκάκι, αιματηρά ίχνη, με το σύμβολο του "666" και τον ανάποδο σταυρό τα οποία ο 21χρονος είχε αποτυπώσει με το αίμα του, όταν μετά τη δολοφονία της γυναίκας, έκοψε το χέρι του και χάραξε την "υπογραφή" του.

Επέλεξε, όπως ανέφερε, την ημέρα του Πάσχα, που σύμφωνα με τη βιβλιογραφία θεωρείται " ημερομηνία αντικατοπτρικής αντίληψης του Χριστιανισμού" σε μια συμβολική "προσφορά- θυσίας" -με τη δολοφονία της γυναίκας, την οποία δε γνώριζε, αλλά τη βρήκε να κοιμάται σε ένα παγκάκι, τη "λατρευτική", όπως αναφέρει, για να γίνει "δεκτός" από το Σατανά.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στους Αστυνομικούς, θα επαναλάμβανε ανθρωποθυσία ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου στις 21 Ιουνίου για να "αποδείξει" την υποταγή του στο Σατανά. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Στις 13:00 της Τρίτης αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.