Θέλετε το καλύτερο για το μωράκι σας…το ίδιο και η Libero!

Η Libero βρίσκεται δίπλα σας, προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές ενώ σας ενθαρρύνει να χαρείτε την κάθε στιγμή με το παιδί σας, ακόμα και την αλλαγή της πάνας. Η brand manager της Libero, κυρία Μαρία Σαμπανίδου εξηγεί για ποιους λόγους θα πρέπει να εμπιστευτείτε τα προϊόντα!

Ποια είναι η φιλοσοφία της μάρκας;

Η LIBERO εγκαινιάζει μια νέα φιλοσοφία με κεντρικό μήνυμα το "ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ" και μεταμορφώνει την αλλαγή της πάνας σε μια στιγμή αγάπης. Θα σας παραθέσω το "μανιφέστο" της νέας μας φιλοσοφίας το οποίο περικλείει όσα θέλουμε να πούμε στους γονείς με το "Αγάπησε την κάθε στιγμή". 

Ήρθε η ώρα να δούμε την αλλαγή της πάνας του μωρού μας διαφορετικά. Να μην τη θεωρούμε πια σαν μια βαρετή διαδικασία, αλλά σαν μια ευκαιρία να το αγκαλιάσουμε, να περάσουμε χρόνο μαζί του, να το φιλήσουμε. Να αγαπήσουμε τη στιγμή. Κοιταζόμαστε στα μάτια. Αγγίζουμε το απαλό, βελούδινο δερματάκι του. Γεμίζουμε από την όμορφη βρεφική μυρωδιά του. Γελάμε, παίζουμε, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, προσφέρουμε προστασία και τρυφερότητα. Η αλλαγή της πάνας γίνεται μια στιγμή αγάπης. 

Θα αλλάξουμε την πάνα του μωρού μας περίπου 4.500 φορές. Ας τις ζήσουμε ως 4.500 στιγμές αγάπης. 

Η Libero, λοιπόν, ενθαρρύνει τους γονείς να χτίσουν μία "δια βίου" σχέση με το μωρό τους, με το να χαίρονται την κάθε στιγμή μαζί τους.

Ποιες είναι οι προτεραιότητές της; 

Οι προτεραιότητες για τη Libero είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στη μητέρα και ακόμη περισσότερο δίπλα σε όλη την οικογένεια προσφέροντας καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο μειώνει αισθητά το άγχος των γονέων για το αν το μωράκι τους μετά τη γέννηση φοράει ένα προϊόν που το κρατάει στεγνό και απαλό χωρίς ερεθισμούς και με ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα φέτος η Libero βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή με ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές σε όλες τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, διευκολύνοντας τον καταναλωτή στις επιλογές του. 

Γιατί μια μητέρα να επιλέξει τα προϊόντα της Libero;

Η νέα μητέρα έχει πολλούς λόγους να επιλέξει Libero. 

Η Libero Newborn, η πάνα δηλαδή για τα νεογέννητα μωράκια είναι η απαλότερη πάνα που είχε ποτέ η μάρκα η οποία περιέχει: 

  • το δείκτη αλλαγής της πάνας, όπου μία κίτρινη γραμμή πάνω στην πάνα, μετατρέπεται σε μπλε, όταν η πάνα έχει γεμίσει ούρα και πρέπει να αλλαχθεί. Αυτή η καινοτομία επιτρέπει στη μητέρα να καταλάβει πότε θα πρέπει να αλλάξει το μωρό της, να της μειώσει το άγχος αν το μωράκι της παραμένει στεγνό κάθε ώρα, καθώς επίσης να συμβάλλει στην οικονομία του νοικοκυριού, μειώνοντας τις πάνες που αλλάζει πολλές φορές η μητέρα άσκοπα νομίζοντας ότι το μωράκι της έχει βραχεί. 
  • το κόψιμο σε σχήμα V στο σημείο του αφαλού, επιτρέποντας το δερματάκι του μωρού που έχει ακόμη το μανταλάκι, να αναπνέει και να μην ερεθίζεται.

Η Libero Comfort και η Libero UP&Go (πάνα βρακάκι) είναι η καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερα μωράκια που αρχίζουν να κινούνται περισσότερο και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, καθώς έχουν: 

  • λεπτότερο πυρήνα για μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις, χωρίς όμως να μειώνεται καθόλου η απορροφητικότητά της.
  • τα νέα ελαστικά ποδαράκια έχουν γίνει μαλακότερα για να αγκαλιάζουν το δερματάκι του μωρού προσφέροντάς του καλύτερη εφαρμογή και άνεση στις κινήσεις του.
  • το εξωτερικό της πάνας έχει γίνει περισσότερο απαλό, δημιουργώντας την αίσθηση κανονικού εσωρούχου.

Ένας ακόμη λόγος να επιλέξει μία μητέρα Libero είναι γιατί ειδικά τώρα το καλοκαίρι διαθέτει τη μοναδική πάνα βρακάκι κατάλληλη για τη θάλασσα και την πισίνα.

Τα πλέον γνωστά Libero Swimpants είναι πάνα βρακάκι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση μέσα στο νερό, στη θάλασσα ή στην πισίνα. Έχουν ειδικό πυρήνα που δε διογκώνεται στο νερό όπως θα συνέβαινε σε μια καθημερινή πάνα και έχουν υλικά που αφήνουν το δέρμα του μωρού να αναπνέει. Οι πάνες Libero Swimpants ενδείκνυνται για τις ώρες που το μωρό θα βρίσκεται στο νερό, στη θάλασσα ή την πισίνα, είναι μιας χρήσης και δε συνιστώνται για την καθημερινή χρήση ως αντικατάσταση της κανονικής πάνας.

Τέλος, η Libero διαθέτει και βρεφικά μωρομάντηλα, που συμπληρώνουν τη φροντίδα της πάνας, δερματολογικά ελεγμένα σε 2 διαφορετικά συστατικά.

Η πράσινη συσκευασία με ελαφρύ άρωμα, αλόη και χωρίς παραβένες και η μωβ συσκευασία χωρίς άρωμα αλλά με αλόη και καταπραϋντικό κραμβέλαιο καθώς επίσης και με ειδικό σκληρό καπάκι για καλύτερη διευκόλυνση της μητέρας.

Πού υπερτερούν σε σχέση με των άλλων εταιρειών;

Οι πάνες Libero είναι κατασκευασμένες από 100% φυσικές πρώτες ύλες. Για αυτό το λόγο δεν περιέχουν λοσιόν για να αφήνουν την επιλογή στη μητέρα να επιλέξει τη λοσιόν/κρέμα που θέλει να βάλει στο μωράκι της. Επίσης, η Libero συνδυάζει την άριστη ποιότητα προϊόντος με πολύ ανταγωνιστική τιμή. Είναι δηλαδή ένα προϊόν Value for money!!

Ποιοι έλεγχοι γίνονται πριν φθάσουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ;

Η Libero είναι μία μάρκα της εταιρείας SCA Hygiene Products AE, η οποία είναι μία Σουηδική εταιρεία με παγκόσμια παρουσία. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται σε Ευρωπαϊκά εργοστάσια τα οποία είναι πιστοποιημένα με ISO και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ειδικότερα όλες οι πάνες και τα μωρομάντηλα Libero σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους ελέγχονται σχολαστικά από ανθρώπους του ποιοτικού ελέγχου, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την καταλληλότητα του προϊόντος προς τον τελικό καταναλωτή.

Τέλος, όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των πανών και μωρομάντηλων Libero είναι φυσικές, προερχόμενες από το περιβάλλον καθώς και η "μαμά" εταιρεία είναι ιδιοκτήτρια δασών στη Βόρεια Ευρώπη με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον.

Τι ετοιμάζετε στη συνέχεια για τις μητέρες;

Η Libero, γνωρίζοντας τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας, μηνιαίως επιτυγχάνει να προσφέρει εκπτώσεις στα προϊόντα της που βρίσκονται στο Super Market της τάξεως του 50% σε πανελλαδική εμβέλεια. Παράλληλα προσφέρει δωρεάν δείγματα και κουπόνια σε εγκυμονούσες μητέρες μέσω της γραμμής καταναλωτή 800 800 18 18.

Φέτος η Libero σε συνεργασία με την εταιρεία MMC Cosmetics, έχει δημιουργήσει ένα χώρο απέναντι από το Δημαρχείο του Αμαρουσίου, το My New Baby Center, όπου η εγκυμονούσα μπορεί να παραλάβει δείγματα προϊόντων να συμμετάσχει δωρεάν σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού ενώ η νέα μητέρα μπορεί να αγοράσει τις πάνες του μωρού της σε προνομιακές τιμές. Προσκαλούμε, λοιπόν, όλες τις μητέρες να περάσουν από το My New Baby Center για να γνωρίσουν τον νέο αυτό χώρο, φέρνοντας μαζί και το μωράκι τους, το οποίο θα παίξει και θα ζωγραφίσει, όσο η μητέρα ενημερώνεται.

Η Libero είναι πλέον πολύ δραστήρια και στα social media. Στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/liberoclub.gr  η μητέρα μπορεί να βρει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το μωράκι της, να πάρει μέρος σε διαγωνισμούς, και να ανταλλάξει απόψεις με άλλους γονείς. Η σελίδα της Libero στο facebook είναι και το σημείο όπου αναρτούνται και όλες οι δράσεις τις μάρκας, επομένως θα παρότρυνα όλες τις μητέρες να γίνουν φίλοι της σελίδας μας. Αν είσαστε και λάτρεις του twitter, η Libero είναι και εκεί με το Libero.club.gr αλλά και στο youtube με δικό της κανάλι, Liberoclub.gr όπου μία μητέρα θα βρει τις ταινίες της Libero, αλλά και στιγμιότυπα από τις δράσεις της.

Επίσης, στο site www.Liberoclub.gr έγκυες γυναίκες και νέες μητέρες θα βρουν πληροφόρηση σε θέματα εγκυμοσύνης, λοχείας και τοκετού καθώς επίσης και το webshop της μάρκας, όπου χωρίς ταλαιπωρία μπορεί να αγοράσει πάλι σε προνομιακές τιμές τις πάνες της προτίμησής της με μηδενικά έξοδα αποστολής.

Τέλος, η Libero επιτελεί κάθε χρόνο κοινωνικό έργο, προσφέροντας δωρεάν προϊόντα πανών και μωρομάντηλων σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, σε γονείς με οικονομική ανάγκη, σε συλλόγους πολυτέκνων, αλλά και σε μονογονεϊακές οικογένειες. Με αυτόν τον τρόπο κάνει πράξη τη φιλοσοφία της, να χαρεί δηλαδή ο γονέας κάθε στιγμή με το μωρό του.

Πληροφορίες για τη SCA

Η SCA αποτελεί ηγέτιδα διεθνή εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και δασικών προϊόντων. Ο Όμιλος αναπτύσσει και παράγει προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χαρτικά για προσωπική και οικιακή χρήση και δασικά προϊόντα με απόλυτα βιώσιμες μεθόδους. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε περίπου 100 χώρες με πολλές ισχυρές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων τις παγκοσμίως γνωστές μάρκες TENA και Tork, καθώς και των εμπορικών σημάτων, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo και Vinda. Ως ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης δασικών εκτάσεων στην Ευρώπη, η SCA δίνει μεγάλη έμφαση στην αειφόρο διαχείριση των δασών. Ο Όμιλος διαθέτει περίπου 44,000 υπαλλήλους και οι πωλήσεις το 2013 ανήλθαν σε 93 δισ. κορώνες (€10.7 δισ.). Η SCA ιδρύθηκε το 1929, έχει την έδρα του στη Στοκχόλμη, Σουηδία, και είναι εισηγμένη στο NASDAQ OMX Stockholm. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sca.com