Εθνική Ελλάδος: Τα σχέδια του Σάντος ενόψει Κολομβίας

Στο Μπέλο Οριζόντε βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η γαλανόλευκη, στις 20:00 η τελευταία προπόνηση

Στο Μπέλο Οριζόντε βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής, τοπική ώρα, η εθνική Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει στο στάδιο Μινεϊράο με την Κολομβία στις 19:00 του Σαββάτου 14 Ιουνίου.

Η γαλανόλευκη θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στις 20:00, ώρα Ελλάδος, όπου ο Φερνάντο Σάντος θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Παναγιώτης Κονέ φαίνεται να παίρνει τη θέση του Αλέξανδρου Τζιόλη στην ενδεκάδα της Εθνικής, πλάι στον Κώστα Κατσουράνη και τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο Φερνάντο Σάντος, κατά τα άλλα, θα εμπιστευτεί τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και θα τον τοποθετήσει παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι οι πρώτοι επιλαχόντες για την ενδεκάδα της Εθνικής, αν και θεωρείται βέβαιο ότι ο Σάντος θα επιλέξει το σίγουρο σχήμα.

Οι δύο τους, οπότε, αναμένεται, εκτός απροόπτου, να είναι οι πρώτες αλλαγές στο σχήμα.

Στο Μινεϊράο, κόντρα στους Καφετέρος της Κολομβίας, αναμένεται να δούμε βασικούς τους: Καρνέζη, Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Κονέ, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου.

Ο φορ της Φούλαμ, παρά το επεισοδιακό δεύτερο μισό που έκανε στη φετινή αγωνιστική σεζόν, διατηρεί προβάδισμα από τον Φάνη Γκέκα.