ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 5΄
Χρόνος παρασκευής: 20΄
Υλικά
15 βερίκοκα
4 κ.σ ζάχαρη άχνη
50 γρ. φρέσκο βούτυρο
Κανέλα τριμμένη
Για το σερβίρισμα
Παγωτό της αρεσκείας σας
Εκτέλεση:
-
Ανοίγουμε τα βερίκοκα στα δύο και αφαιρούμε το κουκούτσι. Τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί.
-
Πασπαλίζουμε με το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και τη κανέλα.
-
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20΄ μέχρι να καραμελώσουν.
-
Αφού κρυώσουν σερβίρουμε, συνοδεύοντας με παγωτό της αρεσκείας μας.