Your Face Sounds Familiar: Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Προτελευταίο live για το δημοφιλές show του ANT1 και οι διαγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα!

Η περασμένη Κυριακή, ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό, ενέπνευσε τους παίκτες με ατελείωτο κέφι και οι μεταμορφώσεις τους κέρδισαν τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά!

Τι απολαύσαμε; Από ανέμελη pop μέχρι sexy latin ρυθμούς κι από σπαρακτικές μπαλάντες μέχρι εξωτική Reggae, σε 10 μεταμορφώσεις που ανέβασαν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για την τελευταία Κυριακή. Οι 10 διαγωνιζόμενοι έδωσαν μάχη… πρόσωπο με πρόσωπο για τις θέσεις των 4 φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού.

Όσο για τον τελικό, στην διάρκειά του θα παρακολουθήσουμε τους 4 φιναλίστ, που θα αναμετρηθούν για την 1η θέση!

Το αποτέλεσμα της ανάδειξής τους προέκυψε από το άθροισμα της βαθμολογίας που είχαν συγκεντρώσει σε κάθε Live μέχρι και τον ημιτελικό. Η διαδικασία ανάδειξης του τελικού νικητή, θα προκύψει ωστόσο, αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού. Ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει τον παίκτη με το καλύτερο performance, τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη μεγάλη βραδιά!

Στις 15 Ιουνίου, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Κώστας Δόξας και ο Παντελής Καναράκης θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Η απάντηση την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15, στον ΑΝΤ1