Βραδιές κάτω από τα αστέρια σε πολυτελείς σουίτες!

Απολαύστε μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές της ζωής σας, σε μια σουίτα κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τη μεθυστική μυρωδιά των λουλουδιών να σας πλημμυρίζει.

Μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου σας προτείνουν μια ξεχωριστή διαμονή με θέα τα αστέρια, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που εξασφαλίζουν την απόλυτη ιδιωτικότητα, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Las Ventanas al Paraíso, Los Cabos, Μεξικό

Από τη βεράντα του penthouse σας, στον τελευταίο όροφο τους ξενοδοχείου Las Ventanas al Paraíso, στην άκρη της χερσονήσου Baja στο Μεξικό, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγευτική θέα 180 μοιρών στη θάλασσα του Cortés.

Το κρεβάτι είναι king-size, ο άνεμος είναι ήπιος και το μόνο που θα ταράξει την απόλυτη ηρεμία σας θα είναι οι ήχοι των πουλιών κατά το ηλιοβασίλεμα και την ανατολή του ηλίου. Τα βουνά της ενδοχώρας φωτίζονται μοναδικά από το φεγγάρι, ενώ τα σπίτια τριγύρω επαναφέρουν την έννοια του πολιτισμού. Το άρωμα της άμμου και της θάλασσας θα σας συντροφεύει το βράδυ, ενώ από το τηλεσκόπιο της σουίτας σας θα παρατηρείτε τα αστέρια.

Loisaba Wilderness Lodge, Nanyuki, Κένυα

Το θέρετρο Loisaba στο οροπέδιο Laikipia στην Κένυα έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για προτάσεις γάμου. Ο λόγος; Εκτός από ένα φυσικό τοπίο, απαράμιλλης ομορφιάς, οι ξεχωριστές προτάσεις διαμονής προσελκύουν τους ταξιδιώτες, που επιθυμούν να περάσουν μια απόλυτα ρομαντική βραδιά.

Τα υπαίθρια κρεβάτια είναι εμπνευσμένα από τον μηχανισμό των καροτσιών και τοποθετημένα σε μια μεγάλη πλατφόρμα περίπου τρία μέτρα από το έδαφος και αρκετά μακριά το ένα από το άλλο, ώστε να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα. Ο καθαρός αέρας της περιοχής, 300 ημέρες το χρόνο, παρέχει πλήρη πρόσβαση στο θαύμα του αφρικάνικου ουρανού.

Killa Bhawan, Jaisalmer, Rajasthan, Ινδία

Στο φρούριο της πόλης Jaisalmer, στην Ινδία, οι επισκέπτες μπορούν να ακολουθήσουν τα έθιμα της περιοχής, μένοντας στον ξενώνα Killa Bhawan, που προσφέρει υπαίθρια δωμάτια στον τελευταίο όροφο, που διαθέτουν καλοφτιαγμένα αποικιακά κρεβάτια. Η μαγεία της Jaisalmer μεγεθύνεται από την απομόνωσή της στη μέση της ινδικής ερήμου.

Γνωστή ως η Χρυσή Πόλη, χτίστηκε το 12ο αιώνα από κίτρινο μάρμαρο και είναι γνωστή για το παλάτι της, το οποίο μπορείτε να δείτε από τη βεράντα, καθώς και τα εξαίσια αρχοντικά της και τους επτά Jain ναούς της. Τα βράδια θα απολαύσετε το ελαφρύ αεράκι της ερήμου, τον έναστρο ουρανό και τους ήχους της πόλης. Τρεις χιλιάδες άνθρωποι ζουν στο φρούριο, στους ναούς οι προσκυνητές τραγουδούν και μετά τις δέκα το βράδυ όλα γίνονται ήσυχα. Η ζωή αρχίζει και πάλι στις έξι το πρωί με τις καμπάνες των ναών και την πρώτη προσευχή.

Amangiri Resort, Λίμνη Powell, Canyon Point, Γιούτα

Η πανσέληνος αναδεικνύει τα οροπέδια, που μοιάζουν να αγγίζουν τον ουρανό. Καλώς ήλθατε στο Amangiri, ένα πολυτελές θέρετρο κοντά στη Γιούτα. Η τοποθεσία του από μόνη της, το κατατάσσει στα καλύτερα μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ατενίσετε τα αστέρια.

Ο αέρας είναι αναζωογονητικός και ξηρός και υπάρχει πολύ λίγο φως. Αν θέλετε μικρότερη έκθεση, αλλά μια πιο στενή σχέση με τον έναστρο ουρανό, οι έξι σουίτες του Amangiri διαθέτουν βεράντες με θέα την απεραντοσύνη του σύμπαντος. Τις καλοκαιρινές νύχτες κοιμηθείτε στο κρεβάτι με τα μεταξωτά σεντόνια, κάτω από τα πουπουλένια παπλώματα.

L'Albereta, Erbusco, Lombardy, Ιταλία

Ο επιχειρηματίας Vittorio Moretti έχει μια θεωρία για τα σπίτια, ότι κάθε ένα πρέπει να έχει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κορυφή, ένα μέρος που θα περιβάλλεται από παράθυρα, στο οποίο οι ένοικοι τους θα μπορούν να απομονωθούν, να χαλαρώσουν και να καθαρίσουν τη σκέψη τους. Δημιούργησε, λοιπόν, στο ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια του την Cabriolet Suite.

Στην κορυφή ενός πύργου, με θέα τη λίμνη Iseo στη Βόρεια Ιταλία, η πολυτέλεια έρχεται με τη μορφή ενός μοναδικού χώρου, διακοσμημένου με πολυτελή υφάσματα και έπιπλα που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν. Για να απογειώσετε το αίσθημα ρομαντισμού, πατήστε ένα κουμπί και η στέγη πάνω από το κρεβάτι ανοίγει! Η μαγεία του έναστρου ουρανού σε συνδυασμό με τα μεθυστικά αρώματα του άγριου τριαντάφυλλου και του γιασεμιού θα μετατρέψουν τη βραδιά σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.