ΠΑΟΚ: Σαββίδης, Βρύζας και Άγγελος κάνουν εκκαθάριση του ρόστερ

Έτοιμοι να ξεκινήσουν τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι είναι πλέον οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, μετά τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη, σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπογραφεί το συμβόλαιο της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία.

Επίσης, οι Άγγελος Αναστασιάδης και Ζήσης Βρύζας θα έχουν στενή συνεργασία, προκειμένου να προχωρήσουν αρχικά τα θέματα των αποχωρήσεων από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να οριοθετηθούν οι στόχοι στο μεταγραφικό παζάρι τις επόμενες ημέρες. Ο Αναστασιάδης έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του για το ποιοι παίκτες υπολογίζονται τη νέα σεζόν και ποιοι θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Παράλληλα, έχει ζητήσει να αποκτηθούν άμεσα ένας χαφ και ένας πλάγιος μεσοεπιθετικός, καθώς θεωρεί πως αυτές οι κινήσεις αποτελούν για τον ΠΑΟΚ, προτεραιότητα.

Εφόσον γίνουν οι συγκεκριμένες κινήσεις και αξιολογώντας το ρόστερ του ΠΑΟΚ και στην πορεία της προετοιμασίας, θα γίνουν προσπάθειες για την ενίσχυσή του, βάσει των όσων εισηγηθεί ο Έλληνας προπονητής. Στόχος των ιθυνόντων του Δικεφάλου του Βορρά είναι αποκτηθούν δυο παίκτες, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα, ενώ θα μπορέσουν να κάνουν και τη διαφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πηγή: novasports.gr