Έφτασε στη βάση της, το Αρακαζού, η Εθνική

Επειτα από μία μέρα καθυστέρησης – λόγω της βλάβης στο αεροπλάνο – και απίστευτης ταλαιπωρίας, η Εθνική Ελλάδος έφτασε επιτέλους στη Βραζιλία το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) . 

Η αποστολή της γαλανόλευκης έφυγε από το Νιου Τζέρσι των Ηνωμένων Πολιτειών στις 05:00 ώρα Ελλάδος για το Ρεσίφε, και, ύστερα από περίπου έντεκα ώρες, αναχώρησε με άλλη πτήση για τη βάση της στο Αρακαζού, όπου έφτασε λίγο πριν τις 8 το βράδυ. Αν και υπήρχαν αρκετοί δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο οι παίκτες και ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις. 

Σύμφωνα με το www.sport-fm.gr  (δείτε περισσότερες φωτογραφίες),  μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διεθνείς κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένουν. Περίπου 150 παιδάκια υποδέχθηκαν την «γαλανόλευκη» με συνθήματα, ελληνικές σημαίες χαμόγελα και πολύ ωραίο κλίμα. Μάλιστα υπήρχε και η δημοτική μπάντα, με παραδοσιακά τραγούδια και χώρους που έδινε άλλη… νότα στην υποδοχή! 

Αρχικά, το μενού των διεθνών περιλάμβανε αποκλειστικά… xαλάρωση λόγω της πολύωρης ταλαιπωρίας, αλλά μετά από ένα μίτινγκ που έγινε ανάμεσα στο τεχνικό τιμ, αποφασίστηκε εν τέλει να γίνει κανονικά σήμερα προπόνηση (00:30, ώρα Ελλάδας).