Αναστάτωση στην εθνική Ελλάδος λόγω πτήσεων

Η Εθνική ομάδα υποχρεώθηκε να παραμείνει στις ΗΠΑ το Σάββατο αφού το αεροπλάνο που ήταν προγραματισμένο να πραγματοποίησει την πτήση τσάρτερ για τη Βραζιλία αντιμετώπισε πρόβλημα στη δεξιά τουρμπίνα.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρούσε μετά το φιλικό με την Βολιβία με προορισμό το ξενοδοχείο που έχει κλείσει, αλλά η πτήση τσάρτερ που είχε ναυλώσει, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ αναζητούσαν για ώρα τη λύση για να πετάξει η αποστολή με άλλο αεροπλάνο.

Η FIFA ενημερώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία για την αναγκαστική αλλαγή.

Η εθνική Ελλάδος θα χάσει την προπόνηση της Κυριακής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να βγουν από το αεροσκάφος τα πράγματα που είχαν τοποθετηθεί ήδη από τη Φιλαδέλφεια, τα οποία ήταν αποσκευές όλης της αποστολής για τις ημέρες διαμονής στη Βραζιλία.

Το πρώτο πλάνο, ανέφερε πως θα παρθεί εμπορική πτήση, ωστόσο υπήρχε θέμα με τις κενές θέσεις.

Τελικά, βρέθηκε λύση και η αποστολή της γαλανόλευκης έχει φύγει στις 22:00 ώρα Νέας Υόρκης (05:00 ώρα Ελλάδος) για το Ρεσίφε, και ύστερα από περίπου έντεκα ώρες θα πάρει δεύτερο αεροπλάνο για τον τελικό της προορισμό που είναι το Αρακαζού, χωρίς να περάσει από το Σάο Πάολο.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο η Ελλάδα να μην πραγματοποιήσει προπόνηση ούτε τη Δευτέρα, λόγω της ταλαιπωρίας των διεθνών.