Αλλαγή δεδομένων και ΠΑΟΚ για Φορτούνη

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει εξαιρετική άποψη για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετεγγραφής του στον Δικέφαλο του Βορρά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του Δικέφαλου του Βορρά εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Αναστασιάδης φέρεται να έχει στη μετεγγραφική του λίστα έναν ακόμα παίκτη από την ελληνική αγορά. Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο του ΠΑΟΚ, τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρα του, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός προορίζεται για βοηθός του Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες του Δικέφαλου του Βορρά περιμένουν την επιστροφή του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, προκειμένου να προχωρήσει ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, με την άφιξη του Σαββίδη να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς θα ξεκαθαρίσει η μορφή που θα έχει το νέο διοικητικό σχήμα των ασπρόμαυρων.

Πηγή: novasports.gr