Απολαύσετε τη θέα από ψηλά σε πολυτελή ξενοδοχεία!

Μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα, πολυτελείς παροχές και δροσιστικά κοκτέιλ δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για μια αξέχαστη διαμονή!

Τα παρακάτω ξενοδοχεία, μέλη τον Design Hotels θα σας ταξιδέψουν από τη Νέα Υόρκη στο Τελ Αβίβ σε χαλαρωτικά rooftop μπαρ. Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς και τους αγαπημένους σας.

The Thief, Όσλο, Νορβηγία

Με την καλύτερη θέα στον ορίζοντα του Όσλο, το ξενοδοχείο The Thief είναι χτισμένο στο ιδανικό σημείο της πόλης για χαλαρωτικές στιγμές μακριά από την καθημερινότητα. Η πανοραμική θέα στο φιορδ, στους δασώδεις λόφους και το φρούριο Akershus “δένουν” αρμονικά με τα κοκτέιλ σαμπάνιας και τα ελαφριά πιάτα του μπαρ στον τελευταίο όροφο.

Η εορταστική διάθεση είναι στα καλύτερα της κάθε Σάββατο, με τη ζωντανή μουσική του DJ να δημιουργία μια ατμόσφαιρα πάρτι για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Lamee, Βιέννη, Αυστρία

Το νέο hotspot στην πόλη της Βιέννης δεν είναι άλλο από τη βεράντα του τελευταίου ορόφου, του ξενοδοχείου Lamee. Με την προνομιακή του θέση στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, το υπαίθριο μπαρ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν τη θέα των εντυπωσιακών κτηρίων και την περίτεχνη οροφή του καθεδρικού ναού του Αγίου Στεφάνου, χαλαρώνοντας με ένα κοκτέιλ.

Όσο για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ιδιωτικών ή δημόσιων εκδηλώσεων, περιλαμβάνει από γαμήλιες δεξιώσεις και πάρτι με πανσέληνο, έως brunch όλη την ήμερα.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

The Vine, Madeira, Πορτογαλία

Το ξενοδοχείο The Vine και τα 79 δωμάτια του “καλύπτονται” από το γκουρμέ εστιατόριο του τελευταίου ορόφου, Uva Bar 360 °, που όπως προδίδει και το όνομα του προσφέρει μια εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη. Την πολυτελή αισθητική συμπληρώνει η θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης και το τεράστιο τζακούζι.

Με καθημερινές happy hours και ένα ημερολόγιο γεγονότων με βραδιές salsa, ζωντανής μουσικής τζαζ και την επερχόμενη γιορτή πυροτεχνημάτων τον Ιούνιο, αυτή η όαση δροσιάς θα κερδίσει τις καρδιές ακόμα και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Brown TLV, Τελ Αβίβ, Ισραήλ

Αυτό το ξενοδοχείο 30 δωματίων αναδεικνύει μια ζωντανή αστική ατμόσφαιρα, με κορυφαία επιλογή για όμορφες στιγμές κάθε ώρα της ημέρας, την φιλόξενη βεράντα του.

Ξαπλώστρες και casual χώροι προσκαλούν τους επισκέπτες του να ζήσουν απολαυστικές στιγμές, ενώ ένας κλειστός ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που περιβάλλεται από φυτά, είναι αφιερωμένος σε θεραπείες spa. Η συναρπαστική θέα του Τελ Αβίβ γίνεται ακόμα πιο όμορφη την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Hôtel Americano, Νέα Υόρκη

Το ξενοδοχείο Americano μεταφέρει τους επισκέπτες του στην αυθεντική ατμόσφαιρα του Μανχάταν και η βεράντα του 10ου ορόφου με την πισίνα, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα συνδυάζονται με τη θέα του Empire State, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείο, σας δίνει όλα τα αξιοθέατα της πόλης στα πόδια σας.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ