Τα trends στα μαγιό!

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και κάποιες από εσάς έχετε βγει στα μαγαζιά αναζητώντας το τέλειο μαγιό! Μάθετε ποια είναι τα trends στα μαγιό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στις παραλίες!

Retro

Όλες γνωρίζουμε πόσο δημοφιλή είναι τα ψηλόμεσα σορτς και παντελόνια και όχι άδικα καθώς είναι χαριτωμένα και στυλάτα και δίνουν μια retro αίσθηση που λατρεύουμε. Λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα ψηλόμεσα μαγιό είναι απίστευτα hot φέτος το καλοκαίρι! Εάν σας αρέσει το pinup look, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα με floral prints και να κάνετε μπούκλες στα μαλλάκια σας!

Διαφάνειες

Επίσης μία από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν είναι οι διαφάνειες στα μαγιό. Είναι απίστευτα sexy και ό,τι πρέπει για να προσθέσετε ένα παρεό και να πιείτε το cocktail σας στο beach bar.

Cutout

Τα μαγιό με cutout είναι πολύ ιδιαίτερα και sexy αλλά οφείλουμε να σας επισημάνουμε ότι θα πρέπει να τα επιλέξετε μόνο εάν διαθέτετε άψογη σιλουέτα.  

Μπουστάκια

Τα μπουστάκια δεν είναι μόνο άνετα αλλά και ιδιαίτερα θηλυκά. Εάν επιλέξετε το συγκεκριμένο μαγιό ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι και ένα χαριτωμένο crop top.

Mix and Match

Εάν θέλετε να είσαστε instyle φέτος στις παραλίες μη διστάσετε να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια, στυλ και χρώματα.

Φωτεινά χρώματα

Ακόμα κι αν επιλέξετε ένα πιο κλασικό μαγιό, μην ξεχάσετε ότι φέτος η μόδα στα μαγιό προστάζει έντονα και φωτεινά χρώματα. Αγαπημένα μας είναι το έντονο πορτοκαλί, το pastel ροζ και το baby blue.

Prints

Αν είσαστε πιο τολμηρή σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μαγιό με έντονα prints!