Βγήκαν να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα που δεν είχαν πάρει ποτέ!

Οι οπαδοί της κολομβιανής Τζούνιορ Μπαρανκίγια βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν τον τίτλο λόγω...παραπληροφόρησης!

Στην Κολομβία το πρωτάθλημα Apertura κρίθηκε σε διπλό τελικό, με την Τζούνιορ να κερδίζει τον πρώτο αγώνα στην έδρα της με 1-0, αλλά να χάνει τον τίτλο από την Ατλέτικο Νασιονάλ του Μεντεγίν λόγω ήττας στη ρεβάνς με 2-1 εκτός έδρας.

Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα), λίγο μετά τις 9, χιλιάδες φίλοι της Τζούνιορ ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μπαρανκίγια, γιορτάζοντας την κατάκτηση του τίτλου με κορναρίσματα, σημαίες και τραγούδια. Τι είχε συμβεί;

Όπως αποκαλύπτει ο τοπικός Τύπος, στην πόλη κυκλοφόρησε είδηση...«ράδιο αρβύλα» πως η Νασιονάλ θα έχανε τον τίτλο, λόγω του ότι πραγματοποίησε ...τέσσερις αλλαγές στον δεύτερο τελικό, αλλά και της ταυτόχρονης παρουσίας 12 παικτών της στον αγωνιστικό χώρο!

Αρκετοί οπαδοί ισχυρίστηκαν μάλιστα πως άκουσαν την είδηση από την τηλεόραση και ξεχύθηκαν στους δρόμους, ωστόσο τελικά όχι μόνο αυτό αποδείχτηκε αβάσιμη φημολογία, αλλά η Τζούνιορ ούτε καν είχε προβεί σε ένσταση κατά του αποτελέσματος του αγώνα, καθώς η αντίπαλός της πραγματοποίησε κανονικότατα τρεις αλλαγές, ενώ ουδέποτε εμφανίστηκε με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο.

Έτσι, οι οπαδοί της Τζούνιορ γιόρτασαν για λίγο έναν τίτλο που δεν πήραν ποτέ και έπειτα γύρισαν σπίτι για να συνεχίσουν τον ύπνο τους, όπως αναφέρει το novasports.gr.

Δείτε το βίντεο των...πανηγυρισμών: