Έπεσε σε χαράδρα 22 μέτρων… και έζησε για να τραβήξει βίντεο

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας καθηγητής του πανεπιστημίου του Δυτικού Κεντάκι, ο οποίος έπεσε μέσα σε μία μεγάλη σχισμή καθώς έκανε ορειβασία στο Νεπάλ, και ξαφνικά βρέθηκε να κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος 22 μέτρων.

Ο καθηγητής Τζον Ολ, αν και τραυματίστηκε σοβαρά, κατάφερε να σκαρφαλώσει και να επιζήσει μέσα σε μία απίστευτη κατάσταση.

“Μάλλον μου πήρε τέσσερις ή πέντε ώρες να σκαρφαλώσω έξω. Προχωρούσα συνεχώς πλάγια, λίγο πάνω, πλάγια, λίγο πάνω, μέχρι να βρω ένα σημείο όπου να υπάρχει αρκετό σκληρό χιόνι ώστε να μπορέσω να βάλω την αξίνα μου και να τραβήξω τον εαυτό μου”, διηγήθηκε ο καθηγητής σε τηλεοπτική εκπομπή.

“Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι, επειδή τα πλευρά μου είχαν σπάσει από τη δεξιά πλευρά, έπρεπε να κάνω τα πάντα μόνο με το δεξί μου πόδι, αλλά όχι το πάνω μέρος του δεξιού μου ποδιού, και το αριστερό μου πόδι, και μετά με το αριστερό μου χέρι”, σημείωσε ακόμα.

Κι όμως, τα κατάφερε να φτάσει στο αντίσκηνό του και να καλέσει βοήθεια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατέγραψε σε βίντεο και τη... θέα από το σημείο όπου έπεσε – και είναι ένα συναρπαστικό θέαμα.