Προτομή του Φέρεντς Πούσκας στη λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει την 43η επέτειο του «Γουέμπλεϊ» με φιλικό παιχνίδι στη Λεωφόρο (2/6, 19:30), ανάμεσα στις Ακαδημίες των «πράσινων» και τις αντίστοιχες του αείμνηστου Φέρεντς Πούσκας.

Επίσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μαζί με την ΠΑΕ για τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1971, στη Λεωφόρο θα γίνουν αποκαλυπτήρια προτομής του Πούσκας, ο οποίος είχε οδηγήσει εκείνη την ομάδα στο «Γουέμπλεϊ».

Επίσης, θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του 1971, σε μία εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, την προσεχή Τρίτη (27/5) διοργανώνει συνέντευξη Τύπου στη Λεωφόρο σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουγγαρίας με θέμα τα αποκαλυπτήρια της προτομής Πούσκας. Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο σε συνεργασία με την ΠΑΕ Π.Α.Ο, την Πρεσβεία της Ουγγαρίας και την Ακαδημία Ferenc Puskas σας προσκαλεί την προσεχή Τρίτη (27/5) και ώρα 13.00 σε συνέντευξη Τύπου στo γήπεδο της Λεωφόρου (στην αίθουσα Τύπου Θ.8) με θέμα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ferenc Puskas και την εκδήλωση για την 43η επέτειο του Γουέμπλεϊ».

πηγή: novasports.gr