ΑΕΚ: Οριστικό αντίο στη Γ’ Εθνική

Mε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποχαιρέτησε την Γ' Εθνική η ΑΕΚ, γυρίζοντας μία από τις σελίδες, τις πιο μαύρες της μέχρι σήμερα ιστορίας της, νικώντας τον Πανναξιακό στο ΟΑΚΑ με 2 - 1 . Ο δικέφαλος έχει ετοιμάσει εδώ και αρκετό καιρό τις βαλίτσες του για τη Football League, καθώς είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας, ενώ μόλις σήμερα ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα και για του χρόνου. 

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε στο 7' ο Ανάκογλου με πλασέ στο πρώτο δοκάρι μετά από σέντρα του Γροντή και ωραίο συνδυασμό του τελευταίου με τον Πλατέλλα, άνοιξε το σκορ για την Ένωση. Ακολούθησε το 2 - 0 και πάλι από τον  Ανάκογλου με σουτ απ' την καρδιά της περιοχής μετά από σέντρα και δεύτερη ασίστ του Γροντή. 

Ο Παναξιακός κατάφερε να μειώσει προσωρινά στο 60'. Μετά από φάση διαρκείας έξω απ' την περιοχή της ΑΕΚ, ο Χρήστος Ρόβας βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κοντινό σουτ μείωσε για τον Παναξιακό.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 80' ο Βιδάλης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα από δεξιά για τον Βλαχομήτρο, ο οποίος με κεφαλιά απ' το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, βρίσκοντας δίχτυα στο ντεμπούτο του με την Ένωση και κλείνοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της ΑΕΚ στην Γ' κατηγορία.