Αποκτήστε τα μπράτσα και τους μηρούς που ονειρεύεστε!

Το καλοκαίρι έφτασε! Τα κοντομάνικα και τα τιραντάκια γέμισαν τις ντουλάπες μας και τα καλσόν κλείστηκαν στα συρτάρια. Όταν όμως αυτή η λεπτή ρυτίδωση και χαλάρωση στο εσωτερικό των μπράτσων μας, πάνω από τα γόνατα και στο εσωτερικό των μηρών μας κάνει να νιώθουμε άβολα, είναι η ώρα που η ιατρική αισθητική μπορεί να παρέμβει και να δώσει τη λύση. 

Το κλειδί για την υγεία και τη σφριγηλή εμφάνιση του δέρματος μας είναι μια ουσία αποκαλούμενη υαλουρονικό οξύ. Αυτό υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος, κρατώντας το δέρμα μας σταθερό, εύπλαστο και υγιές. Εντούτοις, δεδομένου ότι γερνάμε, τα δερματικά μας κύτταρα χάνουν την ικανότητα τους να παράγουν αυτή την πολύ σημαντική ουσία. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι το δέρμα μας να γίνεται ξηρότερο, λεπτότερο και με μειωμένο όγκο. Δέρμα που μπορεί τόσο εύκολα να "φανερώσει" την ηλικία μας.

Ένα νέο προϊόν υαλουρονικού οξέος, ειδικό για εφαρμογές στο σώμα, που στοχεύει στην ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος, έρχεται να μας χαρίσει τα μπράτσα και τους μηρούς που ονειρευόμαστε. Παρέχει βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω και έτσι βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες Ο2 που απελευθερώνονται σε περιόδους stress, από το κάπνισμα, το ξενύχτι και την ατμοσφαιρική ρύπανση, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης κρατώντας το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων. Είναι ένα καθαρό, κρυσταλλικό gel, και όταν εισάγεται στο δέρμα -σε πολύ μικρές ποσότητες με μια λεπτή βελόνα ή με την τεχνική της μικροκάνουλας Pix'L- δημιουργεί μια φρέσκια, φυσική και πιο νεανική εμφάνιση.

Η θεραπεία διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά για κάθε περιοχή. Εφαρμόζεται στα χέρια, στα μπράτσα, στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών και πάνω από τα γόνατα. Υπάρχουν 2 διαφορετικά προϊόντα που επιλέγονται ανάλογα με το βάθος της ρυτίδωσης και το πάχος του δέρματος. Μια αρχική εντατική θεραπεία περιλαμβάνει 3 έως 4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα κάθε 2-3 εβδομάδες. Η θεραπεία συντήρησης γίνεται με μια μόνο συνεδρία κάθε 6 μήνες. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός πόσο συχνά μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη θεραπεία. Για πρώτη φορά, ένα υαλουρονικό οξύ προτείνεται και ως προληπτική θεραπεία για το δέρμα που είναι ακόμα σε καλή κατάσταση -αυτό των νεότερων ασθενών-.

www.neotis.gr