Fashion trend: Fruit prints

Ναι, σωστά καταλάβατε…Η μόδα φέτος το καλοκαίρι λατρεύει τα φρούτα! Από φράουλες και κεράσια μέχρι καρπούζια και πορτοκάλια, τα φρούτα φέτος το καλοκαίρι εάν θέλετε να είσαστε in style, θα πρέπει να βρίσκονται στα ρούχα και τα αξεσουάρ σας. Πάρτε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να φορέσετε το trend!

Όπως πάντα, τα αξεσουάρ είναι ένας φανταστικός τρόπος να φοράτε τα trends όταν είσαστε κάπως διστακτική. Φορέστε τα φρούτα στις εσπαντρίγιες σας, σε ένα καπέλο, ένα φουλάρι ή ακόμα και σε μια μεγάλη υφασμάτινη τσάντα.

Εάν είσαστε πιο τολμηρή, φορέστε τα φρούτα στα ρούχα σας. Θα βρείτε μαγιό, πουκάμισα, φούστες, φορέματα, ακόμα και παντελόνια με fruit prints.

Για μια χαριτωμένη casual εμφάνιση συνδυάστε μια mini ολόσωμη φόρμα με fruit prints με ένα ζευγάρι sneakers σε ένα φωτεινό χρώμα που να ταιριάζει και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα cross body τσαντάκι σε nude απόχρωση, αρκετά βραχιόλια και ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά ηλίου.

Για μια στυλάτη βραδινή εμφάνιση επενδύστε σε ένα σκουρόχρωμο σορτσάκι με fruit prints και συνδυάστε το με ένα απλό μεταξωτό top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ολοκληρώστε το look με έναν φάκελο σε ένα έντονο χρώμα όπως το τυρκουάζ και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.