Μώραλης: Ταράξαμε τα νερά στο λιμάνι

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν τη δεύτερη Κυριακή απηύθηνε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, με το συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", Γιάννης Μώραλης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Κάναμε το πρώτο βήμα ταράζοντας τα νερά στο λιμάνι. Επτά στους δέκα ψηφοφόρους αποδοκίμασαν τον απερχόμενο δήμαρχο και το δήθεν έργο που επιχείρησε να προβάλει τις τελευταίες 40 ημέρες. Οι Πειραιώτες ψήφισαν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας και σε αυτούς αφιερώνουμε το σημερινό αποτέλεσμα".

Για να συμπληρώσει: "Θέλω να απευθύνω μήνυμα σε όσους δεν μας ψήφισαν και να τους καλέσω να έρθουν μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε τον 'Πειραιά Νικητή'. Να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις σημερινές εκλογές".

Σε ερώτηση για το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον ανθυποψήφιό του, Θοδωρή Δρίτσα, ανέφερε ότι είχε μία σύντομη επικοινωνία πέντε λεπτών, κατά την οποία μίλησαν για τα θέματα του δήμου, χωρίς να δώσει κάποια περαιτέρω πληροφορία αναφορικά με το αν θα λάβει τη στήριξη από το συνδυασμό του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.