Έσπασε η κάλπη μετά από διαπληκτισμό με υποψήφιο δήμαρχο

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου Βύρωνα, Παναγιώτη Κόνσουλα και δικαστικού επιμελητή σε εκλογικό κέντρο της περιοχής.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κύριος Κόνσουλας, στη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με τον επιμελητή έσπασε την κάλπη. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του διέψευσε το γεγονός. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο news.gr: "Ο δικαστικός επιμελητής αρνήθηκε να συμπεριλάβει στη διαδικασία τον δικαστικό αντιπρόσωπο της παράταξής μας. Ακολούθησε έντονη λεκτική αντιπαράθεση, ενώ κινήθηκε και απειλητικά εναντίον μου, βρίζοντάς με".

Σύμφωνα με τον κύριο Κόνσουλα, "Δεν ήμουν εγώ αυτός που έσπασε την κάλπη. Άλλωστε, στο σημείο ήταν παρόντες όλοι οι ανθυποψήφιοι δήμαρχοι, οι οποίοι με υποστήριξαν. Όλα έγιναν καθώς ο εκλογικός αντιπρόσωπος της παράταξής μας καθυστέρησε περίπου μία ώρα να προσέλθει με αποτέλεσμα ο επιμελητής να του απαγορεύσει τη συμμετοχή στην ψηφοφορία, θεωρώντας την έκνομη. Οι αντιδράσεις του ήταν απαράδεκτες. Μέσα στην έντονη αντιπαράθεση σηκώθηκε με ορμή και παρέσυρε την κάλπη, η οποία έπεσε κάτω και ράγισε το καπάκι. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά από αρκετή ώρα διαπραγματεύσεων και αντιπαράθεσης δέχτηκε να συμπεριλάβει τον δικαστικό αντιπρόσωπο στη διαδικασία", καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος.