Δούρου: Ενοχλούν οι αφίσες μου και όχι αυτές με τα σκυλάδικα

Εξηγήσεις για την προεκλογική εκστρατεία με αφίσες έδωσε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου

"Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά οφείλω κάποιες εξηγήσεις για μία ακόμη φορά. Ξεκινάω από αυτό που λέω ότι πραγματικά ζητάω συγγνώμη, αν κάποιοι ενοχλήθηκαν. Ωστόσο, οδηγηθήκαμε σε μια παλιά πλην δοκιμασμένη μέθοδο προεκλογικών εμφανίσεων, διότι όταν πληροφορηθήκαμε ότι σταματούν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις και αρχίζουν οι περιορισμοί και υπάρχει ένα είδος ισονομίας, εμείς απουσιάζαμε από τα ΜΜΕ που... ξέχασαν ακόμη και την παραίτησή μου από τη βουλευτική μου έδρα ή όταν παρουσιάσαμε το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμά μας αφιέρωσαν κάποιοι μόνο μερικά δευτερόλεπτα πριν από τον "καιρό"", είπε η Ρένα Δούρου η οποία μετά μίλησε για κάποιους που ενοχλούνται "από τις αφίσες της Δούρου με το χαρτόνι και όχι από αυτές με τα σκυλάδικα".

"Δεν είμαι από εκείνους που ενοχλούνται από τις αφίσες ακόμη και με κόλλα στο Θησείο και του Ψυρρή από συγκροτηματάκια μικρά που δεν έχουν χορηγούς και θέλουν να ενημερώσουν για τη δράση τους, αλλά ας είναι..." είπε.

Αναφορικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, η Ρένα Δούρου υποστήριξε ότι ουδέποτε μίλησε κατά της ανέγερσής του αλλά τόνισε πως δεν πρέπει κάποιοι να "αντιμετωπίζουν τον κόσμο ως δεξαμενές ψηφοφόρων και τους ΑΕΚτζήδες από εδώ ή π.χ. τους Ολυμπιακούς από εκεί" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Πάγκαλου που πάλι μέσω του BHMA FM 99,5 την κάλεσε να βγάλει αφίσα και με μπικίνι για να ξέρει ο κόσμος τι ψηφίζει, η Ρένα Δούρου απάντησε: "Αν τέτοιες παρεμβάσεις – ο Θεός να τις κάνει – στοχεύουν κάπου ή απλώς γίνονται για να γεμίσουν χρόνο σχολιασμού και για να γίνουν αντικείμενο απαντήσεων και ανταπαντήσεων, είναι ήττα. Αν έχουν στόχο να μας αφυπνίσουν σε σχέση με τα ζητήματα της ισότητας των δύο φύλων ή της ευπρέπειας στην πολιτική αντιπαράθεση, έχει καλώς. Περίσσεψε η υποκρισία. Με ψέματα δεν πάμε μακριά και δεν ποιούμε ήθος. Και καλή η ψυχραιμία, αλλά οργίζομαι. Δεν μπορούμε να απολογούμαστε απέναντι στη λάσπη, αλλά το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι η λάσπη κάποια στιγμή στεγνώνει και φεύγει γρήγορα. Άνθρωποι που μας κατάντησαν έτσι δεν μπορούν να αλωνίζουν. Γιατί δεν του λένε ότι είναι ένας άνθρωπος μιας ηλικίας που έχει παιδιά και εγγόνια και όμως δικαιολογεί την αμετροέπειά του με ψέματα; Δίνουμε χώρο σε ανθρώπους που δεν πρέπει να υφίστανται στην πατρίδα μας... "Τα πάντα όλα"; Μέσα στην ευτραπελία κρύβεται μια ύβρη που θα έπρεπε να αλλάξει χθες" σημείωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης.