Two and a half men: Κατηφόρα μετά την αποχώρηση του Charlie Sheen

Τα σχεδιαγράμματα που δόθηκαν στην δημοσιότητα σχετικά με τα πιο αγαπητά αλλά και τα λιγότερο αρεστά επεισόδια της δημοφιλούς σειράς Two and a half men, μάλλον με πονοκέφαλο μοιάζουν για την εταιρεία παραγωγής.

Έτσι, όπως γίνεται εμφανές έπειτα από την απομάκρυνση του Charlie Sheen από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του καστ, η σειρά δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές της δόξες γεγονός το οποίο έχει επηρεάσει και το γεγονός ότι το CBS ανακοίνωσε πως το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί σύντομα, μόλις ολοκληρωθεί και ο 12ος κύκλος.

Θυμίζουμε πως ο Charlie Sheen είδε την απόλυσή του να φτάνει στο γραφείο του έπειτα από τα κρούσματα “ανεξήγητης συμπεριφοράς” τα οποία επιδείκνυε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, μια κατάσταση η οποία είχε ξεκινήσει και νωρίτερα όταν χρησιμοποίησε αρνητικούς χαρακτηρισμούς για τον δημιουργό της σειράς Chuck Lorre και μάλιστα σε δημόσιες δηλώσεις του.

Όπως ήταν λογικό οι δηλώσεις αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα την άμεση απομάκρυνσή του από το καστ της σειράς και έτσι ο Sheen έπρεπε ουσιαστικά να “πεθάνει” και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο σύντομα.

Φυσικά, το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε σημείωσε τεράστια νούμερα τηλεθέασης (το είδαν περισσότεροι από 28 εκατομμύρια θεατές), ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο κόσμος τελικά τον ήθελε “ζωντανό” και το αποδεικνύει έκτοτε συνέχεια.

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει πως σήμερα, στον 11ο κύκλο της σειράς οι τηλεθεατές είναι μόλις 8-10 εκατομμύρια, σε αντίθεση με τα 15 κατά μέσο όρο που παρακολουθούσαν την σειρά επί Sheen.

Τα διαγράμματα που δόθηκαν στην δημοσιότητα δείχνουν ακριβώς την σημερινή κατάσταση σε σχέση με τις παλαιότερες, ένδοξες στιγμές της σειράς.