Καταγγελία σοκ της Κατερίνας Στανίση για απόπειρες βιασμού της στα 15 της χρόνια

Καταγγελία σοκ της Κατερίνας Στανίση για απόπειρες βιασμού της στα 15 της χρόνια

Η αναφορά σε μαέστρο που της έκανε «πόλεμο» επειδή δεν ήταν… συνεργάσιμη

Σοκάρει η Κατερίνα Στανίση με την καταγγελία που έκανε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μια καταγγελία που ίσως να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και στο χώρο του τραγουδιού.

Η τραγουδίστρια καταγγέλλει απόπειρες βιασμού εις βάρος της σε ηλικία 15 ετών. «Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί. Οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα» είπε μιλώντας στον Alpha η κ. Στανίση.

«Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω. Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα» ανέφερε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η Κατερίνα Στανίση βίωσε «πόλεμο», επειδή δεν ήταν συνεργάσιμη όπως αναφέρει. Σχετικά με τον μαέστρο αυτό, η τραγουδίστρια είπε: «Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος».