Πλέι-οφ Superleague: Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ για πρωτιά

Τη νίκη θέλουν Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι-οφ, προκειμένου να ξεκινήσουν αργότερα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις οι γηπεδούχοι και να παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης του μίνι πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι (17:00).

Οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πετύχουν τη δεύτερη εντός έδρας νίκη τους επί του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν.

Ο Στάικος Βεργέτης θα παρατάξει την ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς τους Γκοϊάν, Εντό, Κυριακόπουλο, Τσαμπούρη, Κάφα και Γκρατσίνι, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Από την άλλη πλευρά, τα προβλήματα δε λείπουν και για τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Βίτορ, Τζαβέλλα και Ινσαουράλδε.

Οι Αρκάδες εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να πάρουν τη νίκη και να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πιθανή κατάκτησή της, θα τους δώσει το δικαίωμα να ξεκινήσουν αργότερα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Europa League, γλιτώνοντας τους πρώτους προκριματικούς γύρους.

Από την άλλη πλευρά, οι ασπρόμαυροι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρώτης θέσης της βαθμολογίας. Σε περίπτωση νίκης, ο ΠΑΟΚ θα τα παίξει όλα για όλα με τον Παναθηναϊκό την πρωτιά στα πλέι-οφ, στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ:

Παναθηναϊκός 10
ΠΑΟΚ 7
Αστέρας Τρίπολης 4
Ατρόμητος 3

Πηγή: novasports.gr