Όλα έτοιμα για το Royal Ascot 2014!

Γρήγορα άλογα, φανταχτερά καπέλα και πλήθος διασημοτήτων από όλο τον κόσμο θα δώσουν ακόμα μια χρονιά το δυναμικό παρών στον πιο διάσημο αγώνα ιππασίας στον κόσμο και τη πιο λαμπερή εκδήλωση στο αθλητικό ημερολόγιο του Λονδίνου, το Royal Ascot!

Από τις 17 έως και τις 21 Ιουνίου, η δημοφιλής διοργάνωση θα γίνει το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις των σπορ, αλλά και των celebrities.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός, με ιστορία 300 χρόνων, γεμάτο παράδοση και φαντασμαγορικά στοιχεία, με τη συμμετοχή της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας.

Ιδρύθηκε το 1711 από τη βασίλισσα Anne και περιλαμβάνει καθημερινή ιππήλατη πομπή από Windsor Castle στο Ascot Racecourse με επικεφαλής τη βασιλική άμαξα.

Οι ιπποδρομίες στο Royal Ascot

Αν και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, που περιλαμβάνουν τα περίφημα, εντυπωσιακά και πολλές φορές εκκεντρικά καπέλα που φορούν οι διάσημοι κλέβουν την παράσταση, το Royal Ascot προσφέρει επίσης υψηλής ποιότητας ιπποδρομίες.

Η Βασίλισσα έχει γνωρίσει σημαντική επιτυχία στο Royal Ascot, αφού της ανήκουν πολλά νικητήρια άλογα, συμπεριλαμβανομένου του Estimate, του αλόγου που κέρδισε το Gold Cup το 2013.

Τα εισιτήρια για το Royal Ascot

Υπάρχουν τρία είδη εισιτηρίων για κάθε ημέρα του Royal Ascot. Συγκεκριμένα είναι:

Τα εισιτήρια Silver Ring είναι τα φθηνότερα εισιτήρια για το Royal Ascot. Δεν υπάρχει επίσημος κώδικας ντυσίματος για αυτά, έτσι αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για να απολαύσει κάποιος τους αγώνες, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία.

Τα εισιτήρια της κερκίδας δίνουν πρόσβαση σε άριστες εγκαταστάσεις και ψυχαγωγικά event.

Η πρόσβαση στη Royal περίφραξη στο Ascot περιορίζεται σε εκλεκτά μέλη της διοργάνωσης.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ