Πώς να φορέσετε το φούξια με το πορτοκαλί!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών κι επιτέλους ετοιμαζόμαστε να αποχωριστούμε τα σκουρόχρωμα ρούχα και να φορέσουμε φωτεινά εντυπωσιακά χρώματα. Τι θα λέγατε για ένα outfit με φούξια και πορτοκαλί κομμάτια;

Για ένα άνετο, casual look συνδυάστε ένα boyfriend jean με ένα printed top κι από πάνω ένα στενό φούξια ζακετάκι. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι πορτοκαλί σανδάλια κι ένα μακρύ χρυσό κολιέ στο λαιμό σας.

Για ένα κομψό ντύσιμο συνδυάστε μία φούξια wrap φούστα με ένα δαντελένιο λευκό top και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι nude πέδιλα και ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί κολιέ στο λαιμό σας.

Για ένα στυλάτο καλοκαιρινό ντύσιμο συνδυάστε ένα πορτοκαλί σορτς με ένα φούξια απλό top και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι nude σανδάλια και δυο τρία βραχιόλια.

Τέλος, για ένα πιο θηλυκό ντύσιμο φορέστε ένα στενό φούξια φόρεμα μέχρι το γόνατο, τα ψηλοτάκουνα nude πέδιλα σας και ολοκληρώστε το look με ένα printed clutch σε πορτοκαλί αποχρώσεις κι ένα ζευγάρι πορτοκαλί σκουλαρίκια.