ΠΑΟΚ: Αλλάζει το μοντέλο διοίκησης ο Σαββίδης – Μένει ο Στοχ;

Κάτι λιγότερο από πέντε ώρες διήρκησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Στα γραφεία της Τούμπας, η συζήτηση διήρκεσε επί μακρόν με επικεφαλής τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Στον ΠΑΟΚ αναμένονται αλλαγές σε όλα.

Το "παρών" έδωσαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., Χέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος αναμένεται να συναντήσει την αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά στην Αθήνα και βρίσκεται ήδη από την Πέμπτη στη Ρωσία.

Εντείνονται συνεπώς οι φήμες για αποχώρησή του.

Κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου, πάντως, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε με σκληρά λόγια προς πάσα κατεύθυνση, αναλύοντας τη διαδρομή ολόκληρου του εγχειρήματός του καταθέτοντας αριθμούς και στοιχεία.

Παράλληλα, αντιπαρέθεσε το τί έχει επιτευχθεί ως τώρα από όλα τα τμήματα της ομάδας, προχωρώντας σε κρίσεις και καταμερισμό ευθυνών, που σε κάθε τους έκφανση πρόδιδε το μίγμα εκνευρισμού κι απογοήτευσης που τον διακατέχει καιρό τώρα.

Ο κ. Σαββίδης έκανε λόγο για επικείμενες αλλαγές σε όλους τους τομείς, προδίδοντας τις σκέψεις του όχι μόνον για αλλαγές σε επίπεδο προσώπων αλλά και σε τρόπους λειτουργίας, καθώς βάσει αποτελεσμάτων έχουν αποδειχτεί ανεπαρκείς.

Έκανε λόγο για σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΠΑΕ στις 28 Μαΐου, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα με σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, ο Μίροσλαβ Στοχ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της πρώτης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Superleague, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε.

Η γνώμη των φιλάθλων για τον Σλοβάκο έχει αλλάξει άρδην, για άλλη μια φορά μέσα στη σεζόν και σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καλές εμφανίσεις του προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και το ότι ήταν ο μόνος που προσπάθησε στον τελικό του Κυπέλλου και σκόραρε και στην πρεμιέρα των πλέι-οφ.

Όσο η Φενερμπαχτσέ κρατά κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με τα πλάνα της για τη γραμμή κρούσης της νέας σεζόν, δεν αποκλείεται να γίνει στροφή 180 μοιρών στα δεδομένα και ο Στοχ να παραμείνει. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούσε με χαρά μια ακόμη χρονιά δανεισμού του Σλοβάκου. Το ενδεχόμενο αγοράς είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=338446&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346753&Team=16657#ixzz30fL66kOX
Follow us: @Novasportsgr on Twitter | Novasports.gr on Facebook