Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες Γιουβέντους και Μπενφίκα

Στα χέρια πιάστηκαν παίκτες των Γιουβέντους και Μπενφίκα μετά τη λήξη του δεύτερου αγώνα των ημιτελικών στο Γιουβέντους Στάντιουμ, που βρήκε τους Λουζιτανούς να προκρίνονται στον τελικό του φετινού Europa League.

Δέκα λεπτά χρειάστηκαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Οι γηπεδούχοι ήταν έξαλλοι με τον αποκλεισμό τους, αλλά και τον τρόπο που οι αντίπαλοί τους χειρίστηκαν το παιχνίδι, όπως εξηγούσαν.

Από την άλλη, οι Πορτογάλοι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας και δεν το έκρυβαν, παρά το γεγονός ότι θα επιστρέψουν στο Τορίνο αποδεκατισμένοι στις 14 Μαΐου (χωρίς τους Μάρκοβιτς, Πέρες, Σάλβιο, ίσως και Γκαράι).

Η... μοιραία συνάντηση, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, έγινε έξω από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, όπου οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγύριζαν.

Οι πανηγυρισμοί τους, όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, δεν ήταν ιδιαίτερα κόσμιοι.

Οι παίκτες της Γιουβέντους, που πέρασαν από εκεί για να πάνε στα δικά τους αποδυτήρια, δεν άφησαν αναπάντητες τις προκλήσεις, με αποτέλεσμα να πιαστούν τελικά στα χέρια.

Για παραπάνω από δέκα λεπτά, επικρατούσε ένα χάος.

Τότε, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, με τους Πάβελ Νέντβεντ και Ρούι Κόστα να είναι αυτοί που βοήθησαν στο να δοθεί τέλος στο συμβάν.