Άρωμα: μυστικά για μεγαλύτερη διάρκεια!

Θέλετε το άρωμα σας να διαρκεί όλη την ημέρα; Μάθετε κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μυρίζετε υπέροχα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ενυδατώστε το δέρμα με λοσιόν

Αν έχετε λιπαρό δέρμα, είσαστε τυχερή! Το άρωμα διαρκεί πολύ περισσότερο σε εσάς. Όσες έχετε ξηρό δέρμα μάθετε αν το άρωμα σας βγαίνει και σε μορφή λοσιόν και χρησιμοποιήστε πρώτα τη λοσιόν και μετά το άρωμα. Με αυτό τον τρόπο το άρωμα σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αν πάλι δεν το βρείτε σε λοσιόν, εφαρμόστε μια άοσμη ενυδατική κρέμα σε υγρό δέρμα και θα έχετε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.

Σε ποια σημεία πρέπει να εφαρμόζεται το άρωμα

Τα σημεία του σώματος όπου οι ρυθμοί της καρδιάς σας είναι πιο αισθητοί είναι τα καλύτερα σημεία για να εφαρμοστεί ένα άρωμα. Αυτά τα σημεία είναι πίσω από το αυτί, στο κάτω μέρος του λαιμού, στους καρπούς, από μέσα από τον αγκώνα και πίσω από το γόνατο.

Μην τρίβετε το άρωμα

Μετά την εφαρμογή ενός αρώματος οι περισσότερες από εσάς αισθάνεστε την ανάγκη να το τρίψετε, προκειμένου να ζεσταθεί το δέρμα και να εξαπλωθεί η μυρωδιά. Αυτό είναι μεγάλο λάθος! Το τρίψιμο διασπά τα μόρια του αρώματος, μειώνοντας τη μυρωδιά του και έτσι αυτό εξατμίζετε στον αέρα.

Αποθηκεύστε το άρωμα με σωστό τρόπο 

Η θερμότητα, το φως και η υγρασία μπορούν να διασπάσουν όλες τις ενώσεις σε ένα άρωμα με αποτέλεσμα να μυρίζει πολύ λιγότερο. Για να διατηρήσετε το άρωμα σας περισσότερο πρέπει να το αποθηκεύετε σε δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως. Κρατήστε το έξω από το μπάνιο καθώς η ζέστη και η υγρασία από το ντους θα το βλάψουν σε μεγάλο βαθμό.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets-Μυστικά ομορφιάς