Τι να φορέσετε τη ζεστή αλλά βροχερή ημέρα!

Επειδή ο καιρός είναι άστατος και ίσως να προβληματίζεστε για το τι να φορέσετε, σας παρουσιάζουμε τέσσερα στυλάτα outfits για τις ζεστές αλλά συννεφιασμένες και βροχερές ημέρες! Εσείς φροντίστε η μάσκαρα σας να είναι αδιάβροχη!

Για ένα κομψό ντύσιμο συνδυάστε ένα ριγέ φόρεμα, το οποίο να φθάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, με τη μπεζ κλασική καπαρντίνα σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το πορτοκαλί και το τιρκουάζ και μία δερμάτινη oversized τσάντα.

Για μια casual εμφάνιση φορέστε το ανοιχτόχρωμο skinny jean σας με ένα απλό και φαρδύ t-shirt και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα λεπτό military jacket, ένα φουλάρι στο λαιμό σας και ένα ζευγάρι αρβυλάκια. Εάν κάνει ζέστη μπορείτε αντί για το jean σας να φορέσετε το denim σορτσάκι σας.  

Εάν θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος, φορέστε ένα floral anorak με μια πουά φούστα μέχρι το γόνατο, ένα απλό μονόχρωμο top και ένα ζευγάρι πλατφόρμες.

Τέλος, για μια πραγματικά ζεστή ημέρα που δεν είσαστε σίγουρη εάν θα βρέξει ή όχι, φορέστε ένα φορεματάκι μέχρι το γόνατο ή μία ολόσωμη φόρμα με ένα ζευγάρι σανδάλια και ολοκληρώστε το look σας με μία ζακέτα σε ένα φωτεινό χρώμα και ένα cross body τσαντάκι.