Το πρόσωπο-«κλειδί» στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο 69χρονου στη Σαντορίνη

Το πρόσωπο-«κλειδί» στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο 69χρονου στη Σαντορίνη

Οι κηλίδες αίματος και το οπτικό υλικό από κάμερες κοντά στο ξενοδοχείο αναμένεται να ρίξουν φως

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον θάνατο του 69χρονου ξενοδόχου στην Οία της Σαντορίνης, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη, συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος και γιατί θα ήθελε να κάνει κακό στον επιχειρηματία, ο οποίος διέθετε μεγάλη περιουσία στο νησί και ζούσε μόνος του. Όπως μετέδωσε το Mega, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παραμένουν στη Σαντορίνη και ερευνούν εξονυχιστικά τη ρεσεψιόν, όπου βρέθηκε το πτώμα του 69χρονου, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν, ότι η εστία της φωτιάς ήταν το σώμα του επιχειρηματία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εντοπίστηκε μόνο στο κορμί του άτυχου ξενοδόχου και δεν είχε επεκταθεί στον υπόλοιπο χώρο.

Το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει, αν υπήρχαν και άλλα άτομα στο ξενοδοχείο την στιγμή του θανάτου του, καθώς αν και πριν από 2 χρόνια είχε γίνει απόπειρα ληστείας, το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κάμερες. Ο 69χρονος σύμφωνα με τους οικείους του δεν είχε διαφορές με κανέναν και το μόνο που τον απασχολούσε, ήταν η δουλειά του.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η εξέταση των κηλίδων αίματος, που βρέθηκαν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, καθώς και η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 69χρονου ξενοδόχου. Πληροφορίες πάντως που επικαλείται το Mega, αναφέρουν ότι η έρευνα των αστυνομικών είναι σε πολύ καλό δρόμο και ότι έχουν ρίξει όλο τους το βάρος σε ένα πρόσωπο–"κλειδί" προκειμένου να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση.

Ο 69χρονος από το απόγευμα της Πέμπτης δεν έφυγε από το ξενοδοχείο του και παρά το γεγονός ότι αυτό δεν είχε κάμερες, η Αστυνομία έχει στην διάθεσή της οπτικό υλικό από κάμερες που υπάρχουν σε άλλα σημεία δίπλα από το χώρο του ξενοδοχείου.