Μαρινάκης: Πάμε για το νταμπλ

Την κατάκτηση του νταμπλ ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο γεύμα που τους παρέθεσε, με αφορμή την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έθεσε και τον στόχο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και την πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στο Champions League.

Άπαντες στους «ερυθρολεύκους» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τρίτη, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας ένα δίλλημα για την επίθεση. Οι Σαβιόλα και Βαλντές διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δε θα δώσει το «παρών» ο τραυματίας Ερνάν Πέρες, με τον Φουστέρ να είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του. Τη θέση του Χολέμπας, αναμένεται να πάρει ο Μπονγκ.

πηγή: novasports.gr