Το ξενοδοχείο Titania υποδέχεται και φέτος το Άγιο Πάσχα με την προσθήκη πιάτων από την Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα, τα οποία θα προσφέρονται στο Olive Garden το βράδυ της Ανάστασης και στη La Brasserie ανήμερα το Πάσχα.
Ακολουθεί αναλυτικά το μενού:
Ανάσταση – Olive Garden
ΣΟΥΠΑ: Παραδοσιακή Μαγειρίτσα Αυγολέμονο
ΟΡΕΚΤΙΚΑ / ΣΑΛΑΤΕΣ: Χωριάτικη σαλάτα με Κριθαροκούλουρα ούζου, κρίταμο και κρέμα φέτας
ΖΕΣΤΑ – ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΑΡΑ: Αρνάκι Ψητό με μικρές Πατάτες Μεσσηνίας λεμονάτες
Πάσχα στο La Brasserie
ΣΟΥΠΑ: Παραδοσιακή Μαγειρίτσα Αυγολέμονο
ΟΡΕΚΤΙΚΑ / ΣΑΛΑΤΕΣ: “Salad Bar” με παραδοσιακές Κρύες Σαλάτες και Ορεκτικά
ΖΕΣΤΑ – ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΑΡΑ:Αρνάκι Ψητό με μικρές Πατάτες Μεσσηνίας λεμονάτες, Συκωτάκια αρνιού με φρέσκια ρίγανη και μοσχολέμονο