Οι πράσινοι ψάχνουν τη νίκη στα Πηγάδια

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για λόγους πρεστίζ (19:00 Novasports 3). Οι πράσινοι ψάχνουν το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και να τον πιάσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Επίσης, σε περίπτωση νίκης στην Ξάνθη και ήττας του Αστέρα Τρίπολης στη Βέροια, οι «πράσινοι» θα μπουν με δυο βαθμούς στα play off του πρωταθλήματος. Παράλληλα, δε θέλουν σε καμία περίπτωση να δώσουν δικαιώματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου η ακριτική ομάδα παίζει την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μπεργκ, Ζέκα, Σίλντενφελντ, Ντίνα, Μαρινάκη, Μπαϊράμι και Πράνιτς, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Κοτσόλη στην εστία και τους Κουτρουμπή και Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουχούμης και Σπυρόπουλος θα είναι οι δυο μπακ, με τον Μέντες σε ρόλο αμυντικού μέσου. Οι Λαγός και Δώνης θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι, με τον Ατζαγκούν σε ρόλο επιτελικού μέσου, μπροστά τους. Οι Κλωναρίδης και Πέτριτς θα είναι οι δυο επιθετικοί του «τριφυλλιού».