Σε ολομέτωπη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ καλεί ο Δ. Κουτσούμπας

Για μάχη σε όλα τα μέτωπα ώστε να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ προκειμένου «να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές που έχει ανάγκη και δικαιούται ο λαός που έχει ματώσει» έκανε λόγο, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση στην Ζίτσα Ιωαννίνων.

Ο κ. Κουτσούμπας, τόνισε χαρακτηριστικά, ότι « χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ, στην Βουλή στη Ευρωβουλή , στους Δήμους και στις Περιφέρειες και στα σωματεία , στα χωριά και στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς όπου αναπνέει και ζει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα για μπει τέρμα σε αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες». 

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ διεμήνυσε προς το λαό, ότι δεν πρέπει να συμμεριστεί του πανηγυρισμούς της Κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάκαμψη. Όπως χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων , «όλα αυτά θα είναι πάλι για τους λίγους, το μεγάλο κεφάλαιο, για κάποιους λίγους μεγαλοεπιχειρηματίες από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης. Δεν έχει τίποτα να κερδίσει πραγματικό, ουσιαστικό ο λαός, αντίθετα, θα έρθουν και νέα μέτρα γιατί αυτή η ανάκαμψη, θα έρθει να πατήσει πάνω στα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν τα 5 τελευταία χρόνια και τώρα αρχίζουν να υλοποιούνται, ενώ βεβαία, κανένας δεν λέει ότι πρέπει να καταργηθούν αφού βγήκαμε στις αγορές»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έστρεψε τα πυρά του και εναντίον της αντιπολίτευσης, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη», και πρόσθεσε πως την ίδια περπατησιά έχουν και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο «για νέα κόμματα - αναχώματα», που δημιουργεί το πολιτικό σύστημα.