Κορονοϊός: Η τραγική ιστορία του 4χρονου που έχασε τους γονείς του μέσα σε 100 ημέρες

Κορονοϊός: Η τραγική ιστορία του 4χρονου που έχασε τους γονείς του μέσα σε 100 ημέρες

Ο 33χρονος πατέρας του κατέληξε τον Ιούνιο και η μητέρα του τον Οκτώβριο

Τα γενέθλιά του πλησιάζουν και η οικογένεια ενός 4χρονου αγοριού που έχασε και τους δύο γονείς του από κοροναϊό μέσα σε 100 ημέρες, ψάχνει να βρει έναν τρόπο, να του φτιάξει έστω και ελάχιστα τη διάθεση.

Τον περασμένο Ιούνιο ο πατέρας του Ράιντεν Γκονζάλες, Άνταν, αρρώστησε με κοροναϊό, αφότου ένας συνάδελφος βγήκε θετικός σε τεστ που έκανε. Ο Άνταν από το Σαν Αντόνιο του Τέξας νοσηλεύτηκε και τελικά υπέκυψε στις 26 Ιουνίου στα 33 του χρόνια.

Σύμφωνα με τη γιαγιά του 4χρονου, Ρόζι Σαλίνας, η οποία μίλησε στο NBC News, ενώ η μητέρα του αγοριού ακόμη θρηνούσε τον χαμό του συζύγου της, αρρώστησε και η ίδια τον Οκτώβριο. Πέθανε ξαφνικά στις 5 Οκτωβρίου, μερικές ώρες αφότου αρρώστησε, με το νοσοκομείο να ενημερώνει την οικογένεια, ότι ήταν θετική στον κοροναϊό, σύμφωνα με τη Σαλίνας.

Ο ξαφνικός θάνατος και των δύο γονιών ήταν εξαιρετικά δύσκολος για τον Ράιντεν. «Του λείπει η μαμά του. Σήμερα το πρωί μου είπε, ότι εύχεται να γυρίσει και ότι το μόνο που θέλει, είναι να επιστρέψει», δηλώνει η γιαγιά και συνεχίζει: «Τι να του πω; Του είπα απλώς, ότι τώρα είναι άγγελοι, που μας βλέπουν και μας προστατεύουν».

Με τα γενέθλια του παιδιού να πλησιάζουν (28 Νοεμβρίου), η γιαγιά ελπίζει να φέρει ελάχιστη χαρά στη ζωή του μικρού.


Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό