Θα ενεργοποιηθεί ο Νίκος Γκάλης για να σώσει τον Άρη;

Θα γίνει ο Νίκος Γκάλης ο σωτήρας του Άρη;

Με τη συνέντευξη του προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Μετρόπολις της Θεσσαλονίκης, το θέμα ανάληψης πρωτοβουλίας από τον μπασκετμπολίστα-αστέρα των κιτρίνων επανήλθε στη δημοσιότητα.

Στη Θεσσαλονίκη είναι έντονη η φημολογία ότι ο Γκάλης σκέφτεται να πάρει πρωτοβουλία τόσο για το ποδοσφαιρικό όσο και για το μπασκετικό τμήμα του Άρη και δημοσιεύματα τον φέρνουν να έχει έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες, για τους οποίους θα λειτουργήσει ως κίνητρο για να επενδύσουν στον Άρη, αλλά θα αναλάβει και διοικητικά καθήκοντα αντί εκείνων.

Ο Λεωνίδας Μπακούρας, μέλος της επιτροπής εορτασμού για τα 100 χρόνια του Άρη, ξεκαθάρισε ότι "πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι που θα στηρίξουν την ομάδα", τόσο του ποδοσφαίρου, όσο και του μπάσκετ και οι δικές του πληροφορίες του επιτρέπουν, ωστόσο, να βγάλει το συμπέρασμα ότι "ο Νίκος Γκάλης θα ενεργοποιηθεί μόνο αν βρεθεί επενδυτής".

Γενικότερα, ως προς την πραγματοποίηση -τελικά- του εγχειρήματος, είναι απαισιόδοξος: "Ρεαλιστικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Για να δεχθεί ο Γκάλης να τεθεί επικεφαλής πρέπει να βρεθούν άνθρωποι με πάρα πολλά χρήματα που θα εγγυηθούν την ομαλή πορεία των πραγμάτων".

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, πρώην προπονητής του ποδοσφαιρικού συνόλου του Άρη, δε συμφωνεί και θεωρεί τον Γκάλη "ελπίδα συσπείρωσης των Αρειανών". "Μόνο αυτός μπορεί να συσπειρώσει τον Άρη, αλλά ξεκινούν με λάθος τρόπο. Δεν θα προσεγγίσουν ποτέ τον Γκάλη έτσι. Δεν υπάρχουν ούτε οι άνθρωποι, αλλά ούτε και οι προϋποθέσεις για να έρθει κοντά ο Γκάλης. Είναι πολύ εύκολο να... κάψουν τον Γκάλη και τον Γκάλη πρέπει να τον προστατέψουμε", δήλωσε.