Χρυσαυγίτες: Έχουμε βίντεο με βουλευτές από όλα τα κόμματα

Απειλούν με τη δημοσιοποίηση νέων βίντεο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από τη συνομιλία Μπαλτάκου – Κασιδιάρη.

Για συνομιλίες, που είχε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, αλλά και με το Νίκο Βούτση, έκανε λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε με ποιους άλλους έχει μιλήσει για το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μετά το βίντεο με τον Τάκη Μπαλτάκο, υπογράμμισε ότι: "Έχω μιλήσει με τον κ. Παναγούλη και με τον κ. Βούτση". Μάλιστα, ανέφερε ότι κάλεσε τον κ. Παναγούλη να καταθέσει στη δικαιοσύνη.

Μάλιστα αργά το βράδυ της Πέμπτης έκανε λόγο για βίντεο που έχει σχέση και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

"Θέλω να θέσω ένα ερώτημα στον Σαμαρά... Ποιον ανώτατο δικαστικό, τον αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια», τον ελέγχει απόλυτα και άμεσα, χωρίς παρεμβάσεις Αθανασίου, και δεν τον αποκαλεί με τ' όνομα του, τον αποκαλεί έτσι λόγω των συνακροάσεων. Φοβάται μήπως τον ακούει κάποιος", είπε και υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς "μιλά συνθηματικά επειδή φοβάται μήπως τον ακούει κάποιος".

Σε ανάλογο κλίμα είναι και ο Ηλίας Παναγιώταρος. "Ετοιμαστείτε και για άλλες ανοησίες", σχολίασε μεταξύ άλλων στη Βουλή.