Έξι λόγοι για τους οποίους είσαστε ακόμα μόνη…

Ακόμα αναζητάτε τον "έναν και μοναδικό"; Τα Σαββατοκύριακα συνήθως κάθεστε σπίτι και βλέπετε ρομαντικές ταινίες τρώγοντας πίτσα; Εάν ναι σας παρουσιάζουμε έξι λόγους για τους οποίους είσαστε ακόμα single…Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή σας ούτε με την κακή σας τύχη!

Φοβάστε να κάνετε το ίδιο λάθος...

Ένας από τους λόγους που είσαστε μόνη έχει να κάνει με τον πρώην σας. Έχετε μόνο άσχημα να θυμάστε από εκείνον και την κοινή σας ζωή με αποτέλεσμα να φοβάστε να δημιουργήσετε μία νέα σχέση μήπως επαναληφθούν οι ίδιες καταστάσεις.

Θέλετε να προστατεύσετε την ιδιωτικότητα σας...

Ένας άλλος λόγος που είσαστε μόνη είναι διότι θέλετε να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας. Δε θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με κανέναν. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας και δε θέλετε να εισβάλλει κανείς μέσα σε αυτό. Μια σχέση σημαίνει ότι πρέπει να μοιράζεσαι συναισθήματα, σχέδια, χρόνο και τη ζωή σου γενικότερα κάτι που δε θέλετε να κάνετε στην παρούσα φάση.

Θέλετε να είσαστε το αφεντικό του εαυτού σας...

Διανύετε μία περίοδο που δεν επιθυμείτε να ακούσετε από κανέναν τι μπορείτε και τι δε μπορείτε να κάνετε. Θέλετε να είσαστε το αφεντικό του εαυτού σας και να αποφασίζετε εσείς και μόνο εσείς για τη ζωή σας.

Δε συμβιβάζεστε...

Ίσως ο λόγος που είσαστε μόνη να είναι το γεγονός ότι δε συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί καθώς σας κρατάει μακριά από ανθυγιεινές σχέσεις και σας επιτρέπει να βρείτε κάποιον με τον οποίο θέλετε πραγματικά να μοιραστείτε τη ζωή σας κι όχι από ανάγκη για να μην είσαστε μόνη.

Ψάχνετε τον εαυτό σας...

Πώς θα μπορούσατε να είσαστε σε μια σχέση όταν δεν έχετε καμία ιδέα για το ποια είσαστε; Όταν μάθετε ποια πραγματικά είσαστε και τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας, τότε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μία σχέση που θα σας κάνει αληθινά ευτυχισμένη. Πάρτε το χρόνο σας!

Δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον "έναν και μοναδικό"...

Τέλος, ο νούμερο ένα λόγος που είσαστε ακόμα μόνη είναι ότι απλά δεν έχετε συναντήσει τον άνδρα της ζωής σας. Αυτόν που θα σας κάνει να νιώσετε ότι το μόνο που θέλετε από τη ζωή είναι να βρίσκεστε στην αγκαλιά του. Να είσαστε σίγουρη ότι είναι κάπου εκεί έξω και θα τον βρείτε όταν είσαστε έτοιμη να τον αναζητήσετε.