Με τη βαλίτσα στο χέρι ο Καβάνι;

Ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν δεν αλλάξει η νυν ομάδα του τρόπο παιχνιδιού!

Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ, Έντινσον Καβάνι, αποκτήθηκε από τη Νάπολι αντί του ποσού ρεκόρ των εξήντα εκατομμυρίων λιρών, αλλά δεν φαίνεται να ικανοποιείται ούτε από τον τρόπο που παίζουν οι πρωτευουσιάνοι σε συνάρτηση μ΄ αυτόν, ούτε από το πώς τον αξιοποιεί ο Λοράν Μπλαν.

Ο Καβάνι έχει σκοράρει φέτος 23 τέρματα, με τον τεχνικό της Παρί, όμως, να προτιμά το 4-3-3 σε διάταξη και τον Ιμπραχίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης με τον Καβάνι στη δεξιά άκρη της επίθεσης. Για τον Λατινοαμερικάνο επιθετικό ενδιαφέρονται Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, επομένως ο 27χρονος θα έχει επιλογές το καλοκαίρι.

Ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας «L' Equipe» για το αν το μέλλον του την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο Παρίσι και η απάντηση του Καβάνι ήταν σαφής: «Είμαι εντάξει στην πόλη, αλλά είναι σίγουρο πώς υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που πρέπει να μιλήσω με το κλαμπ. Κάποια πράγματα που θέλω ν΄ αλλάξουν. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν».

πηγή: novasports.gr